Јеп, Мси и све е можно ахахахаха :pos2:Абе што се секираш, ке го брцнат процесорот во сокетот, ако треба и со чекич! MSI плоча е, нема гајле:pos2::pos2::pos2:
Можеш нема да има никакви проблеми.[MkD]Scout;3197809 напиша:Можам ли да ставам 2 плочки од 2 гига рам на 800 мхз и две плочки од 1 гига на 800 мхз? ќе имам така 6 гига рам или ќе има проблеми? хитно ми е кажујте
Само ќе си инсталираш и 64 битна верзија на виндовс инаку џабе ставаш толку рам![MkD]Scout;3197809 напиша:Можам ли да ставам 2 плочки од 2 гига рам на 800 мхз и две плочки од 1 гига на 800 мхз? ќе имам така 6 гига рам или ќе има проблеми? хитно ми е кажујте
Да, ке се смени нешто, ке немаш компјутер веќе.:smir:[MkD]Scout;3199131 напиша:ме интересира , ако знае некој , има во биосот на мојот пц нешто FSB 200 MHZ (set max to 600) што е ова FSB , кај мене е сетирано на 200 , дали ќе смени нешто и што е тоа ако го ставам да речеме на 600?
[MkD]Scout;3199131 напиша:па веќе го имам.. го купив месец дена откако се појави на пазарот.. задоволен сум , досеа само еднаш или двапати сум го измрцварил до крај..
ме интересира , ако знае некој , има во биосот на мојот пц нешто FSB 200 MHZ (set max to 600) што е ова FSB , кај мене е сетирано на 200 , дали ќе смени нешто и што е тоа ако го ставам да речеме на 600?
хахахах точно!!Да, ке се смени нешто, ке немаш компјутер веќе.:smir: