Помош, проблеми, прашања, совети...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Korun imas pravo grafickata e a ko ja odnesov na servis rekoa ne,eden drugar mi dade gf7300 gt ama nesto lini se pokazvea koga pred logoto od winot da mi izlezit instalirav drajveri i sega se si e ok samo so ne mozam source na najaka da ja igram.Ajde sega davajte ceni za graficki do tri iljadi denari.
Ako mislis da dades 3000 den. poubavo ne gi davaj, nisto nemozes asalno da zemes, osven nesto na staro.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Маусов нешто ме ебава, пример одам нагоре и сеа застанува и после некоја секунда оди кај што требало да биде. Ко да се кочи нешто. Што може да е ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ебате квалитетот ебате. MSI, со лаптопот го земав. Ни година дена не ми издржа :(
Ќе те убие Милојко :)

Пробај го маусот на друг РС, да се осигураш дали 100% е до маусот.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Море ова ати 4650 триилјадарки уба е за гта 4,мислам поубај перформанси извават од гф8500гт,ај пишете за тоа и колку гига е графицката зошто онде пишит 1-2 гб дали имат од еден или два гига или таква е нешто то не го разбирам,фала однапред!:D

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ako mislis da dades 3000 den. poubavo ne gi davaj, nisto nemozes asalno da zemes, osven nesto na staro.

KOrun i jas i ti sem zgresile i jas mislev deka grafickata e rasipana i sto pati go preinstlirav winot 7 ama pak zaebavase ovaj pat go instalirav so gf 7300 gt winot i ja kladov setne mojata graficka ojdov rate se napre ojdov da ja igram velvet assasin i ta se igrase ne pokazvese boi,od neznam so se napre grafickava a pred da ja klam grafickava go izvev kulerot od nea i pastata bese rastecena nastrana i ja kladov vo srede celata i se mozit od to e ok.Nz dali me razbra ma nz kako da objasnam :D.

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
iam 3.0 core 2 duo 6GB ram i ati hd 3400 i poslabo mi gi tera igrite od kaj drugar so 2.2 dual core, 2gb ram i ati hd 2400 ... wtf :S

so moze da bide ?.... ne go koristam originalniot hard disk na mojot pc, koristam drug i gi nemase site drajveri instalirano, pa neso od net simnuvav, ... e sea jas mislam da ne e nesto okolu softwere-ot, neso u stilot da ne raboti procesorot so 2 jadra.

4are ? da go reinstaliram widowsot ?,, koristam xp sp3, pak da go staam nego ili so vista da go probam ? ^___^

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво колку се движат цените на боите за hp deskjet f2200 ???

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
iam 3.0 core 2 duo 6GB ram i ati hd 3400 i poslabo mi gi tera igrite od kaj drugar so 2.2 dual core, 2gb ram i ati hd 2400 ... wtf :S

so moze da bide ?.... ne go koristam originalniot hard disk na mojot pc, koristam drug i gi nemase site drajveri instalirano, pa neso od net simnuvav, ... e sea jas mislam da ne e nesto okolu softwere-ot, neso u stilot da ne raboti procesorot so 2 jadra.

4are ? da go reinstaliram widowsot ?,, koristam xp sp3, pak da go staam nego ili so vista da go probam ? ^___^
1. Тапа ти е графичката... ептен.
2. Имаш ли драјвери за графичката инсталирано?
3. Кои игри и на која резолуција и детали?

shifty

En Taro Adun, Executor!
Член од
31 август 2009
Мислења
269
Поени од реакции
25
Море ова ати 4650 триилјадарки уба е за гта 4,мислам поубај перформанси извават од гф8500гт,ај пишете за тоа и колку гига е графицката зошто онде пишит 1-2 гб дали имат од еден или два гига или таква е нешто то не го разбирам,фала однапред!:D
... не е лошо да пишеш спецификации ... инаку освен ако немаш екран поголем од 30" (мада на за 30+" не би ја зел таа графичка) нема да осетиш некоја разлика во тоа дали на графичката има 512Мб 1Гб или повеќе. Оди со најевтиното т.е. најверојатно vers. од 512 Мб (разлика може да биде 1-2 фрејма ... клокни ја малку графичката ако ти е дојдено до 1 фрејм xD и спаси некој денар).

btw ако можеш да си дозволиш купи ја 4670ката каде каде е подобра (4670ката е некаде во ранг со 9600GSO)

доколку имаш пристојна конфигурација би требало да вадиш околу 30 +/- фрејма на GTA4

Х

Ханзо

Гостин
Имам проблем, барам помош, поставувам прашање. Скоро ми почина старата FX 5200 и ја сменив со нова FX 5500 (имајте разбирање за моето говорење на древен јазик, рецесија е :)), и по навика си симнувам драјвер за 5 FX серија кој ми ја ебава сликата на 800х600 и 4 битни бои. Чаре?

Kajgana Shop

На врв Bottom