Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
И мене ми правеше вака со Vista x86, Формат и толку.
И најдиси други CD за форматирање подобро
А кој драјве ги користиш ? Ако се овие драјвери (181.20) мора да работат перфекно, оти јас ги користам и немаат никаков проблем на x86 Windows. 100% е до Windowsot нешто.
И нешто за овие драјвери е препорачано појак оперативен систем како на пример Vista sp1 x64.

Почекај другиве другари да пишат некој совет :salut:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Симнав драјвер од нвидиа официјалната страна за 9600гт.Ги инсталирав и побара рестар на компјутерот.Го рестартирав и после тоа не се уклучуваше компјутерот само рестарт правеше.
Го исклучи ли антивирусот и другите програми за заштита пред да ги инсталираш драјверите?

Знаат да направат гадни заебанции ако се уклучени.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Симнав драјвер од нвидиа официјалната страна за 9600гт.Ги инсталирав и побара рестар на компјутерот.Го рестартирав и после тоа не се уклучуваше компјутерот само рестарт правеше.
Истиот случај и јас никако неможев да го уклучам :tapp: па го однесив на сервис и таму се помачија неможеа да го подигнат системот ни преку safemode па незнам што чепкаа и во biosot :toe: но ми ги избришаа тиа драјвери и ми снимаа нови, а незнаеа и тие да ми кажат зошто така се пореметил :toe:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Лелееееееееееееееее 100години барам како да го решам тој проблем јас ја имам истата камера истиот проблем. Значи камерата работеше се супер слика и така. Го форматирав компјутерот ставив драјвери проверив кодеци DirectX, итн. нејке да даде слика и нејке. Црно е. Не е до камерата ја пробав кај другар. Ако може некој да ми помогне стварно ќе го ценам тоа. Проблемот е што систем ристор ми е на офф :S Тапа и сеа незнам како да добијам слика на камерчето.... еее а за роденден ми го донесоа... туу ама ми тргнало со роденденскиве поклони минатата година блутут ми донесоа ми изгоре xD оваа година камера еве неможам слика сеа на неа да добијам. Молам за помош. Благодарам однапред. :smir:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Сте ми го преместиле постот се скапав барајќи :) нема везе. Како и да е ве молам кој знае да ми помогне има флаша пиво од мене ;) :smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Другар, ако можеш да подобјасниш малку, накратко како треба да се направи тоа?
Kупи си два 2 USB Wireless адаптери и другото ти е како за секоја друга мрежа, или ако се работи за поголема далечина ....со безжичен рутер, две безжични мрежни картици и антена за појачување на сигналот од wi-fi рутерот.

Најпаметно ти е да викнеш некој кој изведувал такво нешто.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
имам еден лаптоп HP Pavilion dv6535cl и не ми се улкучува Wi-Fi то кога ке го тргнам Wireless Switch-от(дугмето за вклучување) а ако го оставам дугмето на вклучено и ја пуштам нфс андеркавер некогаш знае и да уклучи и потоа си работи без проблем(уклучва исклучва фаќа мрежи и сл.) е сега прашањето ми беше како да го пуштам вајрлесот без нфс? а да и она hp wireless assistant не ми се уклучва иако го преинсталирав програмчето едно 5-6 пати

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Ај ако може некој нека ми објасни процедурално како да поврзам два компјутери на мрежа без рутер или свич само со кабел од едниот до другиот.:kesa:

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Па колку е 1 метар.Јас всушност имам еден поинаков мрезен кабел со железни влезови да не е таков тој Кросовер.
ПС.Никогаш не сум се бавел со мрежи:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom