пробав така нејкеКопчето на принтерот на кое има знак капки(што сигнализира за бојата) задржи го десетина секунди и пушти го. Принтерот има сам систем на прочистување, па може ќе проработи. Јас така го средив мојот. Ист модел.
i vaka probav nejkeКога ке влезеш во ворд, одиш File-> Print...
Во дијалог прозорецот што се отвара, кликаш на Properties, и барај ја картицата (табчето) Maintaince.
Таму има повеќе инкончиња, барај го Deep Cleaning. Се надевам дека ке ти помогне.
Сo мрежен кабел едниот РС со другиот.Прашањево можеби е за во Интернет и мрежи ама таму видов нема таква тема Помош,совети па да не отварам нова овде ќе прашам.
Значи вака, едно другарче има рутер во едната соба на едниот компјутер, а во другата соба друг компјутер со access point, па дали може да се поврзат, и како?
А безжично да се да направи тоа, може?Сo мрежен кабел едниот РС со другиот.
Може...ама е многу поскапоА безжично да се да направи тоа, може?
Drugar jas imam EPSON DX4050, EPSON-ite si imaat maka ako ne im go pogodis cipot na bojata, probaj smenija bojata mora da e do cipot. Ako e rasipana glavata ili dr rabota a drugite boi ti rabotata 100% e do cipot na crnata boja. Mojot nemi bese uklucen skoro celo leto 3-4meseci i posle mu staviv nova boja i perdasese. EPSONOT se naj kvalitetni za drzenje na boite vo top formai vaka probav nejke