Помош, проблеми, прашања, совети...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кога ке влезеш во ворд, одиш File-> Print...
Во дијалог прозорецот што се отвара, кликаш на Properties, и барај ја картицата (табчето) Maintaince.
Таму има повеќе инкончиња, барај го Deep Cleaning. Се надевам дека ке ти помогне.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Копчето на принтерот на кое има знак капки(што сигнализира за бојата) задржи го десетина секунди и пушти го. Принтерот има сам систем на прочистување, па може ќе проработи. Јас така го средив мојот. Ист модел.

Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
Копчето на принтерот на кое има знак капки(што сигнализира за бојата) задржи го десетина секунди и пушти го. Принтерот има сам систем на прочистување, па може ќе проработи. Јас така го средив мојот. Ист модел.
пробав така нејке

Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
Кога ке влезеш во ворд, одиш File-> Print...
Во дијалог прозорецот што се отвара, кликаш на Properties, и барај ја картицата (табчето) Maintaince.
Таму има повеќе инкончиња, барај го Deep Cleaning. Се надевам дека ке ти помогне.
i vaka probav nejke

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Носи го на сервис... Но сепак сум скептичен, тешко дека ке го поправат. Поефтино ке те фати да си купиш нов, отколку да го поправаш.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кога веќе дојдовме до муабет да си купиш нов....Да ти продадам еден? :smir:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Прашањево можеби е за во Интернет и мрежи ама таму видов нема таква тема Помош,совети па да не отварам нова овде ќе прашам.
Значи вака, едно другарче има рутер во едната соба на едниот компјутер, а во другата соба друг компјутер со access point, па дали може да се поврзат, и како?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Прашањево можеби е за во Интернет и мрежи ама таму видов нема таква тема Помош,совети па да не отварам нова овде ќе прашам.
Значи вака, едно другарче има рутер во едната соба на едниот компјутер, а во другата соба друг компјутер со access point, па дали може да се поврзат, и како?
Сo мрежен кабел едниот РС со другиот.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
i vaka probav nejke
Drugar jas imam EPSON DX4050, EPSON-ite si imaat maka ako ne im go pogodis cipot na bojata, probaj smenija bojata mora da e do cipot. Ako e rasipana glavata ili dr rabota a drugite boi ti rabotata 100% e do cipot na crnata boja. Mojot nemi bese uklucen skoro celo leto 3-4meseci i posle mu staviv nova boja i perdasese. EPSONOT se naj kvalitetni za drzenje na boite vo top forma

Probaj ne go nosi na servisi, ke ti go zadrzat poveke i te izlazat deka e neso drugo. Poubavo e da si probas

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Симнав драјвер од нвидиа официјалната страна за 9600гт.Ги инсталирав и побара рестар на компјутерот.Го рестартирав и после тоа не се уклучуваше компјутерот само рестарт правеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom