OpenGL стави.. 32бит и то..На едниот компјутер кантерот си е во ред ама на другиот компјутер пушката е во левата рака и неможе да се смени во десна рака, може некој да ми помогне?
Нејќе, пробав и ми вика дека неможе да се игра во OpenGL и се гаснеOpenGL стави.. 32бит и то..
Epa instaliraj si nvidia (najnova verzija) i ke ima. I jas go imav toj problem, i plus ne mozese da igras gungame, ni cit da koristis. No so instaliranje na najnovata verzija na nvidia, se ke se resi.Нејќе, пробав и ми вика дека неможе да се игра во OpenGL и се гасне
Можеби нема NVIDIA графичка..Epa instaliraj si nvidia (najnova verzija) i ke ima. I jas go imav toj problem, i plus ne mozese da igras gungame, ni cit da koristis. No so instaliranje na najnovata verzija na nvidia, se ke se resi.
Кажи графичка.. Одма ти давам драјвери.. Треба драјвери нови да инсталираш затоа несака..Нејќе, пробав и ми вика дека неможе да се игра во OpenGL и се гасне
E do bro de se zbuniv, ete novi drajveri trebaat.Можеби нема NVIDIA графичка..
Кажи графичка.. Одма ти давам драјвери.. Треба драјвери нови да инсталираш затоа несака..
Ист ви е нетот ?? Мислам дека мора да имаш интернет со статичка IP адреса т.е да не ти е од т-хоме или од другиве на кои им се менува IP адресата !Pozz, koj mozi da mi pomozi slegov HLDS cekor po cekor kako treba se .. istoto go napravi drugar mi
kreira server igrame... jas kreiram.. ne mozi toj da vlezi a jas vlegvam bez problem ..
imame ist pc ist net se ...so mozi da e problemot znaj nekoj?
Ist net imame + negoviot HLDS zip mi go dade..SKROZ se isto toj samiot napraj ..i pak nejki ..gospo da cuvaИст ви е нетот ?? Мислам дека мора да имаш интернет со статичка IP адреса т.е да не ти е од т-хоме или од другиве на кои им се менува IP адресата !
зашо имаат безвеза сервери очигледно, лоцирани у германија или у пизду матер негдеВака:
Си симнав Counter-Strike 1.6, и адднав 2-3 сервери, 5 нет, ТАБУ, и уште еден.
Зошто само на 5 нет немам лаг?
а на Табу Гејминг имам 160 пинг .. имам добар интернет(ТЕЛЕКАБЕЛ) како да го мајнам лагот??
на Windows 7 сум..
епа не бива од сите, само јас да имам да го е*ам..зашо имаат безвеза сервери очигледно, лоцирани у германија или у пизду матер негде
cs-skini.me/csfull <- пробај..Кога го преинсталирав компјутеров ја симнав п48 од Инсомниа и кога играм по една-две минути ми се замрзнува сликата и звукот се повторува. Потоа ја исклучувам и толку. Јас мислев дека е до оваа верзија од Инсомниа, и после симнав друга п48, ама еве гледам истото се случува и со неа. Што може да е проблемот што се укочува?
cs-skini.me/csfull <- пробај..Коа ќе уклучам CS ми се појавува black screen, ни музика не се слуша ни нишо.
5 месеци пробувам да го fix-нам проблемов ама не бива.
Иначе иам вградена графичка Intel G41 и иам најнови драјвери за неа 100%
Има лаг на Табу серверите.. :/Вака:
Си симнав Counter-Strike 1.6, и адднав 2-3 сервери, 5 нет, ТАБУ, и уште еден.
Зошто само на 5 нет немам лаг?
а на Табу Гејминг имам 160 пинг .. имам добар интернет(ТЕЛЕКАБЕЛ) како да го мајнам лагот??
на Windows 7 сум..