Помош околу Counter-Strike (општо)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
На едниот компјутер кантерот си е во ред ама на другиот компјутер пушката е во левата рака и неможе да се смени во десна рака, може некој да ми помогне?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
На едниот компјутер кантерот си е во ред ама на другиот компјутер пушката е во левата рака и неможе да се смени во десна рака, може некој да ми помогне?
OpenGL стави.. 32бит и то..

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Нејќе, пробав и ми вика дека неможе да се игра во OpenGL и се гасне (n)
Epa instaliraj si nvidia (najnova verzija) i ke ima. I jas go imav toj problem, i plus ne mozese da igras gungame, ni cit da koristis. No so instaliranje na najnovata verzija na nvidia, se ke se resi.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Epa instaliraj si nvidia (najnova verzija) i ke ima. I jas go imav toj problem, i plus ne mozese da igras gungame, ni cit da koristis. No so instaliranje na najnovata verzija na nvidia, se ke se resi.
Можеби нема NVIDIA графичка..
Нејќе, пробав и ми вика дека неможе да се игра во OpenGL и се гасне (n)
Кажи графичка.. Одма ти давам драјвери.. Треба драјвери нови да инсталираш затоа несака..

cekomkd

sho sho e be
Член од
1 март 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Коа ќе уклучам CS ми се појавува black screen, ни музика не се слуша ни нишо.
5 месеци пробувам да го fix-нам проблемов ама не бива.

Иначе иам вградена графичка Intel G41 и иам најнови драјвери за неа 100%

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Pozz, koj mozi da mi pomozi slegov HLDS cekor po cekor kako treba se .. istoto go napravi drugar mi
kreira server igrame... jas kreiram.. ne mozi toj da vlezi a jas vlegvam bez problem ..
imame ist pc ist net se ...so mozi da e problemot znaj nekoj?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Pozz, koj mozi da mi pomozi slegov HLDS cekor po cekor kako treba se .. istoto go napravi drugar mi
kreira server igrame... jas kreiram.. ne mozi toj da vlezi a jas vlegvam bez problem ..
imame ist pc ist net se ...so mozi da e problemot znaj nekoj?
Ист ви е нетот ?? Мислам дека мора да имаш интернет со статичка IP адреса т.е да не ти е од т-хоме или од другиве на кои им се менува IP адресата !

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Ист ви е нетот ?? Мислам дека мора да имаш интернет со статичка IP адреса т.е да не ти е од т-хоме или од другиве на кои им се менува IP адресата !
Ist net imame + negoviot HLDS zip mi go dade..SKROZ se isto toj samiot napraj ..i pak nejki ..gospo da cuva

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Вака:
Си симнав Counter-Strike 1.6, и адднав 2-3 сервери, 5 нет, ТАБУ, и уште еден.
Зошто само на 5 нет немам лаг?
а на Табу Гејминг имам 160 пинг .. имам добар интернет(ТЕЛЕКАБЕЛ) како да го мајнам лагот??

на Windows 7 сум..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Вака:
а на Табу Гејминг имам 160 пинг .. имам добар интернет(ТЕЛЕКАБЕЛ) како да го мајнам лагот??

на Windows 7 сум..
зашо имаат безвеза сервери очигледно, лоцирани у германија или у пизду матер негде

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Кога го преинсталирав компјутеров ја симнав п48 од Инсомниа и кога играм по една-две минути ми се замрзнува сликата и звукот се повторува. Потоа ја исклучувам и толку. Јас мислев дека е до оваа верзија од Инсомниа, и после симнав друга п48, ама еве гледам истото се случува и со неа. Што може да е проблемот што се укочува?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Кога го преинсталирав компјутеров ја симнав п48 од Инсомниа и кога играм по една-две минути ми се замрзнува сликата и звукот се повторува. Потоа ја исклучувам и толку. Јас мислев дека е до оваа верзија од Инсомниа, и после симнав друга п48, ама еве гледам истото се случува и со неа. Што може да е проблемот што се укочува?
cs-skini.me/csfull <- пробај..
Коа ќе уклучам CS ми се појавува black screen, ни музика не се слуша ни нишо.
5 месеци пробувам да го fix-нам проблемов ама не бива.

Иначе иам вградена графичка Intel G41 и иам најнови драјвери за неа 100%
cs-skini.me/csfull <- пробај..
Вака:

на Windows 7 сум..
Има лаг на Табу серверите.. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom