Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
како да направам 100FPS..жити се со 20 играм :/ зоштовака незнам..
ај некој помош ?? ...

иначе немам НВИДИА.. Виндоус 7 сум.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Intel (R) 82945G Express Chipset Family
RAM: 1 GB
Со интегрирана графичка и 1 гига рам (оди кои пола уште од старт ги троши Win 7) реално од 30-40 фпс повеќе и неможе да очекуваш. Пробај со двете команди што погоре ти ги пишал членот и додај ја оваа developer 1.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Со интегрирана графичка и 1 гига рам (оди кои пола уште од старт ги троши Win 7) реално од 30-40 фпс повеќе и неможе да очекуваш. Пробај со двете команди што погоре ти ги пишал членот и додај ја оваа developer 1.
ги напишав двете, и не помогна ... само кога влегов во играта нели, и ги напишав и ми излезе 100 ФПС, и кога влегов во играм 3-40.. :)
ке ја напишам и девелопер па ке видиме..

Фала сепак !! :cool:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
ги напишав двете, и не помогна ... само кога влегов во играта нели, и ги напишав и ми излезе 100 ФПС, и кога влегов во играм 3-40.. :)
ке ја напишам и девелопер па ке видиме..

Фала сепак !! :cool:
Ти кажа со интегрирана графичка и 1г рам не можеш 100 фпс .. и јас имам на компјутерон исто така 60 фпс максимум има .. на лаптопов е 100 .

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Дечки влегувам на кантеров да поиграм малку, стара школа тепам пустам ваму таму и почнаја деците одма нешто скрипта има овај ваму таму. шо е работава со то скрипти, јас знам само за cfg то и крај кој скрипти кој пичке материне

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Дечки влегувам на кантеров да поиграм малку, стара школа тепам пустам ваму таму и почнаја деците одма нешто скрипта има овај ваму таму. шо е работава со то скрипти, јас знам само за cfg то и крај кој скрипти кој пичке материне
во денешницава децата шо играт кантер се многу , ама многу многу глупи и НЕинтелегентни... како прво не распознава skill шо е, а шо е cheat(чит-ер по нашки), послем секаква ботиња е админ на некој од попознатите сервери низ мкд и на крај да не дај господ по грешка да го убиеш од тие ботињите и ете ти бан... од вакви идиоти не ми се игра поќе, решен сум и бегам на глобал офенсив, барем таму сегазасега нема идиоти

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
во денешницава децата шо играт кантер се многу , ама многу многу глупи и НЕинтелегентни... како прво не распознава skill шо е, а шо е cheat(чит-ер по нашки), послем секаква ботиња е админ на некој од попознатите сервери низ мкд и на крај да не дај господ по грешка да го убиеш од тие ботињите и ете ти бан... од вакви идиоти не ми се игра поќе, решен сум и бегам на глобал офенсив, барем таму сегазасега нема идиоти
Global ofensiv ја има free да се симни или само да се купи, и дали има сервери во мкд за неа ?

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Global ofensiv ја има free да се симни или само да се купи, и дали има сервери во мкд за неа ?
глобал офенсив ја има на стим само, 11 евра е и мислам дека имаше еден сервер од телекабел ама не функционира дека GO нема земено замав низ мкд сеуште

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
глобал офенсив ја има на стим само, 11 евра е и мислам дека имаше еден сервер од телекабел ама не функционира дека GO нема земено замав низ мкд сеуште
беше отворен cs go сервер на телекабел ама беше вратен на css .. наскоро да се надеваме дека пак ќе профункционира :)

http://steamcommunity.com/groups/csgomkd

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Developer-от дава лажни FPS-а.. За џабе.. :D Кај мене кога пишам developer 1 и fps_max 100000 имам околу 500 FPS, али исто е како со 50 FPS да играш.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Developer-от дава лажни FPS-а.. За џабе.. :D Кај мене кога пишам developer 1 и fps_max 100000 имам околу 500 FPS, али исто е како со 50 FPS да играш.
Developer кодот е за програмери и тестери, не за практично играње.

Член од
2 февруари 2011
Мислења
65
Поени од реакции
15
Откако го сменив пакетот на One и ставив појак интернет овој проблем ми се појави со cs и стално вака играм... на некои сервери кога влегувам и ме банираат пошто тука рејтови не ми помагаат, кога имав послаб интернет и тоа сателитски од они првите на он.нет све беше ок, го сменив интернетот и тоа со многу правење филмови дома да го смениме со радост дека ке биде подобро отидов на многу полошо..Дури купив и нов компјутер мислејки дека е до компјутерот истиот проблем се јавуваше. Ако има некој било каков совет/знаење да ми даде како можам да го поправам ова полудувам дома пошто вака не се игра никако. Еве видео со проблемот пошто вака тешко можам на некој преку пишување да објаснам http://www.youtube.com/watch?v=d3XzBEkxOBs и се надевам дека некој ке ми помогне :) Благодарам однапред !

Kajgana Shop

На врв Bottom