- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 93
ај еден линк да ја даунлоадирам cs
)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
провери си пп!ај еден линк да ја даунлоадирам cs)
Па, како се прави?Може ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..
КликПа, како се прави?Треба нешто да се симне или?
Симни си CS 1.6 P48 и ќе можеш да играш онлајн.od kaj da go simnam patchot za da igram na internet
Инсталирај или преинсталирај драјверите за графичката. Во мое време, тоа беше.Дечки ај помош малце околу Кантеров!
Значи нејќе ама никако нејќе да тргне на OpenGl,на Software e ok али на највисока резолуција вади 40фрејма и ужасно ме нервира!
Пробав секако,со копирање на .dll OpenGL фајлот во Кантер фајлот и такви други курци палци еден куп,Vsync е исто така исклучен!
Пецко е Core 2 Duo и да не редам спецификации,повеќе од доволно е за Кантер побарувањата.....него шо е финтава шо нејќе со OpenGL да тргне?
Е видиш и тоа забораив да напоменам,up to date се мајку му! И во мое време тоа беше проблем, не сум ја фатил Кантер едно 3 години па сега малце сакам да го нервирам брат ми по дома да види шо е Олд Скул!Инсталирај или преинсталирај драјверите за графичката. Во мое време, тоа беше.)))
BumpДечки ај помош малце околу Кантеров!
Значи нејќе ама никако нејќе да тргне на OpenGl,на Software e ok али на највисока резолуција вади 40фрејма и ужасно ме нервира!
Пробав секако,со копирање на .dll OpenGL фајлот во Кантер фајлот и такви други курци палци еден куп,Vsync е исто така исклучен!
Пецко е Core 2 Duo и да не редам спецификации,повеќе од доволно е за Кантер побарувањата.....него шо е финтава шо нејќе со OpenGL да тргне?