-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Која резолуција ти е на десктоп, таа стај му ја.Пробав , 3 се мислам и истото е на сите
Имаш драјвери за графичката инсталирано?
Која резолуција ти е на десктоп, таа стај му ја.Пробав , 3 се мислам и истото е на сите
Ја нема резолуцијата која што ми е на десктоп ,Која резолуција ти е на десктоп, таа стај му ја.
Имаш драјвери за графичката инсталирано?
Опцијата Display Mode каде што се наоѓа Widescreen не е активнаWidescreen, и опни го на твојата резолуција.Ако нејќе тоа, стај го на најниската можна(за вајдскрин)Ако пак нејќе, симни си драјвери.
На лаптоп ли сакаш да играш?Ја нема резолуцијата која што ми е на десктоп ,
Драјверите пред некој ден ги инталирав, нели барав помош за драјверите па ми помогна еден член ..
--- надополнето ---
Опцијата Display Mode каде што се наоѓа Widescreen не е активна
Да , за на лап топНа лаптоп ли сакаш да играш?
Таму можеш да одбереш дали OpenGL, Software или Direct3D?
Ако си на нормален лаптоп (со тапа “графичка“) тогаш толку му е снагата![]()
Пратено на ПП.Да ми пратит некој линк од торент Counter Strike 1.6 ! Фала однапред![]()
пп провери си :salut:Може и за мене добар линк/торент за цс 1.6) / по можност и пач
)
Благодарам. :smir:
Може ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..Како се прави сервер? Али без хостинзи и такви срањаСакам бесплатно ако може
Ако не ти смета, може секакоМоже ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..