Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав , 3 се мислам и истото е на сите

Која резолуција ти е на десктоп, таа стај му ја.
Имаш драјвери за графичката инсталирано?

Која резолуција ти е на десктоп, таа стај му ја.
Имаш драјвери за графичката инсталирано?

Ја нема резолуцијата која што ми е на десктоп ,

Драјверите пред некој ден ги инталирав, нели барав помош за драјверите па ми помогна еден член ..

--- надополнето ---

Widescreen, и опни го на твојата резолуција.Ако нејќе тоа, стај го на најниската можна(за вајдскрин)Ако пак нејќе, симни си драјвери.

Опцијата Display Mode каде што се наоѓа Widescreen не е активна

Ја нема резолуцијата која што ми е на десктоп ,

Драјверите пред некој ден ги инталирав, нели барав помош за драјверите па ми помогна еден член ..

--- надополнето ---

Опцијата Display Mode каде што се наоѓа Widescreen не е активна

На лаптоп ли сакаш да играш?
Таму можеш да одбереш дали OpenGL, Software или Direct3D?

Ако си на нормален лаптоп (со тапа “графичка“) тогаш толку му е снагата :)

На лаптоп ли сакаш да играш?
Таму можеш да одбереш дали OpenGL, Software или Direct3D?

Ако си на нормален лаптоп (со тапа “графичка“) тогаш толку му е снагата :)

Да , за на лап топ
Наместено ми е OpenGL

Ако примети кога барав драјвери напишав и што лап топ имам со што конфигурација .

ATI Mobility Radeon HD 5470 - 1GB
4 GB ram
Intel Core i5 CPU 2.40 GHz

Fifa 11 ја играм на фулл графика , и се игра на цел екран и некочи ни малку

Али нема везе и онака кога играм CS играм на PC , но ме интересираше зошто на лап топот не е на цел екран

кажувајте како да пишувам во боја кога сум админ и како да ги користам овие амх командиве неможе нешто. ВЕ МОЛАМ

Couldn't open file overviews/zm_death_alley.txt. Using default values for overiew mode.

играв и наеднаш во конзола ми се покажа ова и сеа не можам да играм кантер со зомби мод , шо е проблемот? На сите мапи ми дава вака, да не ми е преполн компјутеров вируси?? 3год го неам преинсталирано:kesa:

Да ми пратит некој линк од торент Counter Strike 1.6 ! Фала однапред :)

Може и за мене добар линк/торент за цс 1.6 :)) / по можност и пач :))
Благодарам. :smir:

Дај помогнете,сакам да играм на Гарена со другар КАНТЕР,кажете ми како можам јас да креирам,и тој да ме гледа како хост,каде да ме гледа во Лан/Интернет...?И дали е можно тоа...кантер 1.6 каква било или има некоја посебна..?
Поздрав

Како се прави сервер? Али без хостинзи и такви срања :) Сакам бесплатно ако може

Може ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..

Може ..многу лесно и едноставно...али ако влезат фазла од двајца ќе ви лагуе ептен..ако сеуште сакаш да праиш кажи ќе ти остам линкче..

Ако не ти смета, може секако:). Фала однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom