Не мораш на секоја тема истото да го пишуваш!FRIDAY THE 13 напиша:luge dajte nekoj drug server zasto na ovoj kajgana mi vika not responding
so e fintava znaete ? zatoa sto eve od vcera ja igram igrava pa nenzam bas mnogu aj ve molam pomos:uvo:
Еве ти неколку МАКЕДОНСКИ кантер сервери:Братучетче напиша:може некој да ми даде IP адреси на македонски сервери од Counter Strike 1.6 poz може и страница
fala man osven toa i drugo mi bilo problem go smeniv kulerot sea e top, primetiv koga i na Track Mania Nation mi se ukoci, togas proveriv temperatura i stho da vidam ipak falapcjodamaster напиша:Мене ми правеше така и на вклучување го оставив да го провери дискот и најде грешки. Од тогаш нема гајле.
Пробај со тоа друго не знам.
Micev напиша:slusajte sea .. do ne odamna pred da go formatiram kompjuterot grafikata mi bese na kanter Open Gl . a sea mi e d3d kako e neznam i a stavam Open Gl i mi veli not suported .. nesto i mi se launchira vo software mode . do sto e problemot znaete i ako e nekoj driver mozam sam da go instaliram nekako ??