- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 152
- Поени од реакции
- 0
Добро , кај мене тоа биваше.Исто е и со тоа, пробав не бива.. Ај Форгет ит...![]()
Добро , кај мене тоа биваше.Исто е и со тоа, пробав не бива.. Ај Форгет ит...![]()
Фпсто не се зголемува од шифри. Тоа зависи од твојата графичка картица на компјутерот. Пак пробајKazejte nekoa sifra za da sa zgoleme fps-to![]()
lol...:nenene:Фпсто не се зголемува од шифри. Тоа зависи од твојата графичка картица на компјутерот. Пак пробај
fps_max 101.
Не е исто, ти напиши fps_max 101 во конзолата, и тогаш ако не ти се зголеми fps-то, значи имаш слаба графичка.lol...:nenene:
Абе според твое исто ли е да му е fps_max 13.4 и fps_max 101 ..Ај размисли
Не е точно.Не е исто, ти напиши fps_max 101 во конзолата, и тогаш ако не ти се зголеми fps-то, значи имаш слаба графичка.
Опцијата Jump ако добро те разбрав или сецкај го копчето со која ти е наместено.а како се место она да можем да потскокнувам коа трчам, и како се прави?
фала
не бе џамп...џампот е за скокови, ова што викам јас у сред трчање го прават гледам другите ко потскоци...не сум некој играч(на секоја мапа сум 3-4 навише) иначе ќе научев до сеаОпцијата Jump ако добро те разбрав или сецкај го копчето со која ти е наместено.
На скролот ли? Пиши bind mwheelup +duck и скролај нагоре.а како се место она да можем да потскокнувам коа трчам, и како се прави?
фала
aaa da toa eНа скролот ли? Пиши bind mwheelup +duck и скролај нагоре.
И послабо се слушаш кога трчаш.Тешко ти маваат headshot!))
И јас незнам зашо е довнИ послабо се слушаш кога трчаш.
А ако си во гужва, т.е. пукање, фрлање на HE бомби скоро ич не се слушаш. :p
И да питам, зашо кгн4 е down?