I
insaneivan
Гостин
Зашто кај мене има интернет се има,али кога ке ја оклучам играта серверите ми ѓи дава сите <not respouding
Ај ако знае нешто што треба да направам:smir:
бхидејки се паднати или нештоЗашто кај мене има интернет се има,али кога ке ја оклучам играта серверите ми ѓи дава сите <not respouding
Pastiraj log.NE mi raboti sxe !! mi dava eror posle sekoe oklucuvanje !??
Зашто кај мене има интернет се има,али кога ке ја оклучам играта серверите ми ѓи дава сите <not respouding
Serverite se up. Baniran ili slaba internet konekcija.бхидејки се паднати или нешто
Значи вака, влези во Valve\Cstrike\models\player, и овде најди го фолдерот leet, од кога ќе го најдеш избриши го.
После конектири се на било кој сервер, и чекај да ти се download моделот од ново.
абе не е слаба конекцијата..на другиот комп. работат сервери,а на тој не рабServerite se up. Baniran ili slaba internet konekcija.
Можно е да си баниран.абе не е слаба конекцијата..на другиот комп. работат сервери,а на тој не раб
не е до конекцијата
ај ако може некој да ми каже:helou:
Фала:smir:
ако сум баниран на еден сервер или два..ќе нема ваљда на сите или?:raz:Можно е да си баниран.
Направи им REMOVE, а потоа пак ги додај истите.ако сум баниран на еден сервер или два..ќе нема ваљда на сите или?:raz:
небива пакНаправи им REMOVE, а потоа пак ги додај истите.
Пробај и таканебива пак
да ја инстелирам од ново?
ок ќе пробам:helou:Пробај и така
Мавај реинстал на кантерот или исклучи го нетот и одма пак го оклучи мислам модемот .ако сум баниран на еден сервер или два..ќе нема ваљда на сите или?:raz:
ќе сменеш на друг нет,и ќе нема да ти се мења..:helou:знае ли некој што да направам за да не ми се менува секој ден ип адресата на мојот сервер?
Ако користиш интернет од т-хоме/но нет, ништо неможеш да направиш во врска со тоа...знае ли некој што да направам за да не ми се менува секој ден ип адресата на мојот сервер?