ivan_legenda
I`m LEGENDA
- Член од
- 21 јули 2007
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 2
Stole oti ne kazuvas vakvi rabotiТешко ти маваат headshot!))

Stole oti ne kazuvas vakvi rabotiТешко ти маваат headshot!))
А тебе пита ли те некој нешто?И јас незнам зашо е довн![]()
Во коnзола или во Options na mesto na Duck stavsh Scroll?На скролот ли? Пиши bind mwheelup +duck и скролај нагоре.
Не е то. Кога го спуштав пачот, го спуштив со 150кб/с....Интернетот. Слаба конекција.
можеби е до нетот,ама можеби и серверите се полни.Имам еден проблем. Кога сакам да влезам да играм на интернет, на кој било сервер ми пишит нешо "Estabilising network connecting" и не се полнит тоа. После пак нешо "Retrying connect to server", па "Retrying connect to server (2)" и така само ми бројт само се додека не напишит "Failed to contact to server". Пробав и преку конзола со connect, ама пак немојт. Пачот ми беше v23, го спуштив најновиот v29 (ваљда тој е најновиот), ама истото е пак.
Шо е работава?
Не е ни то. Пробав да влезам и кај шо има 10 души, а серверот е наменет за 18. Немојт.можеби е до нетот,ама можеби и серверите се полни.
На некои сервери ако неможеш да флезеш т.е нема место пишува retrying.
Чаре у Баница.Не е ни то. Пробав да влезам и кај шо има 10 души, а серверот е наменет за 18. Немојт.
Edit: Сега видов дека таму кај шо е Internet, можам да влезам на некој сервер, но уште неможам да влезам на македонските сервери... Кога сакам да се приклучам, прво пишит 30-40ping, но стегам joint server и наеднаш серверот ојт на 2000ping и, претпоставувате, не можам да влезам.... Чаре?
Само на кантер имам проблем со лагот... Ама проблемот е тоа шо го немам инстализоното од кантер....Чаре у Баница.
Нема чаре за тебе, ти как шо викаш јак интернет, download-ираш со 150kb, а имаш на Кантер 2000ping неможе вакво нешто.
Пробај реинстал на цела игра, од ново се’ и тогаш ако не бива...
Да те питам, само со Кантер ли имаш проблеми со лагот или и во другите игри?
Поназад имам објаснето се’ од кај да си симнеш и како да инсталираш, еве ти линк и разгледај, ќе се снајдеш.Само на кантер имам проблем со лагот... Ама проблемот е тоа шо го немам инстализоното од кантер....
Ај ќе спуштам некоја и ќе видам...
btw, да не имаш ти некој проверен линк за кантер...? :smir:
Сега ми се играт некои сервери, ама некои неПоназад имам објаснето се’ од кај да си симнеш и како да инсталираш, еве ти линк и разгледај, ќе се снајдеш.