брат искрено да ти кажам незнам до што е проблемот... на мене само тоа ми се дешавало ако играм 3-4 мапи по ред пред да се лоадира другата ме исфрљало на десктопот, ама веке престана тоа да ми се дешава...СпаЈдеР напиша:Мене кантерот отсекогаш кога имам уклучено i-tunes во позадина ако уклучам кантер првиот пат на пример ќе одам џоин и ме исфрлува нели нема место,вториот пат кликам џоин и пак нема место,идам close и потоа ме исфрла на десктоп,и секогаш ми прави така:jaj:
А кога немам програма која работи на позадина а играм кантер,обично кога почнува nuke ако гласот на компјутерот ми е зголемен тогаш автоматски по лоадирањето ми се исклучува кантер,или пак ако играм 3-4 мапи по ред кога ќе дојде да се лоадира следната пак ми се исклучува кантерот,мислев дека е до мојот компјутер,но го форматирав еднаш,пак исто ми прави![]()
пробај реинстал, можеби ќе ти помогне!DoN DjElAtImUs напиша:Сега веќе почна и да не ми дава ерори..одма ме исклучува од играта...
Да не си го инсталирал случанјно AMX Modot???DoN DjElAtImUs напиша:Хехе...јас морам да реагирам! Не е ни почесто, туку СЕКОГАШ!
поздрав:helou:
Не не сум го инсталирал...до друго ќе е нешто..само не знам што...-={K-O-R-U-N}=- напиша:Да не си го инсталирал случанјно AMX Modot???