Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
абе го зачувувам така ама па не бива да го ебам флевам у ЦС и стискам Т и пак истоГо зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:
абе го зачувувам така ама па не бива да го ебам флевам у ЦС и стискам Т и пак истоГо зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:
right click>properties> check read only - и ќе можеш да чепкаш во optionsKoга еднаш ке го ставиш tempdecalot во фолдерот, не менувај ништо во options.
Ке направиш со DecalConverter сликата и ке ти се снима во phld.wad .(такво нешто беше).. ке ја смениш во tempdecal.wad и ке чекираш Read-Only .. и после чепкај си по опшанс..right click>properties> check read only - и ќе можеш да чепкаш во options
Ништо не те разбрав. И што има ова со кантер?nesto ne e vo red so mojot net ili pak so forumot pisuvam i ne pokazuva deka jas toa sum go pisal denes nego pokazuva koj pisal posleden vcera ... mn me buni
Како нема врска со кантерот па и ти...Ништо не те разбрав. И што има ова со кантер?
Како што мислам ја, НЕМА ЛАГтони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира
сеа поиШе поЧна да лагира по 140 daj napraite neso :S lele :S :'(
Исклучи мсн , LimeWire и другите и ке немаш лаг ....:helou::smir:тони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира
сеа поиШе поЧна да лагира по 140 daj napraite neso :S lele :S :'(
ccc nie bozem neznaeme aj sega ne ne pravi retardiraniИсклучи мсн , LimeWire и другите и ке немаш лаг ....:helou::smir:
До интернетот Е!Истиот проблем го имав!Биди досаден...и за некој ден ке ти го направат.Ама стварно треба да си досаден...:helou:Zasto be taka? koga igram cs na bilo koj server cl_flushenitytypacket i na sekoja runda toa izleva ke go ebam.. :icon_conf Javuvam se na KabelNet da prasam so e rabotata vikat ne e do internetot :zid: KE MOZATE DA POMOGLENTE ?