Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
5cdco8.jpg
сега не можам да играм..Зошто е така? ХЕЛП плсссс:toe::jaj::vozbud:

Еве ти најточно:

bind mwheelup "buyequip; wait; slot3"
bind mwheelup "buyequip; wait; slot4"
bind mwheelup "buyequip; wait; slot5"

:helou:
Не ставај wait во никој случај ќе ти лагира кога ќе скролаш.
bind mwheelup "hegren" HE
bind mwheelup "flash;flash" 2 x Flash
bind mwheelup "sgren" SG
Малку пооптимизирано : )
EDIT: Проверено и работи.

Не ставај wait во никој случај ќе ти лагира кога ќе скролаш.
bind mwheelup "hegren" HE
bind mwheelup "flash;flash" 2 x Flash
bind mwheelup "sgren" SG
Малку пооптимизирано : )
EDIT: Проверено и работи.

Jбг, ја сум олд скул :) Порано немаше вакви команди :)

Ок фала, ја инсталираф од ново.:smir:

aLT > Kindzo*

eeee luge debe kazejte i na kajgana 2 da ne me kiknuvat pls pls pls pls pls

Што е тоа ПИНГ или ЛАТЕНСУ нонстоп ме кикаат заради тоа пошто е мн висок над 100 иде без проблем може ли да се среди за да играам на раат??????

Што е тоа ПИНГ или ЛАТЕНСУ нонстоп ме кикаат заради тоа пошто е мн висок над 100 иде без проблем може ли да се среди за да играам на раат??????

Исклучи се што симнуваш од интернет (торент и limewire НИКАКО!!!) додека играш кантер. И стај си побрз интернет :)

хаха, тоа ти е што то сецка, од кога стискаш ТАБ и од десно ти пише Латенцу тоа ти е лаг..Треба да го исклучеш мсн-то и нема да те ќикат..:smir:

Исклучи се што симнуваш од интернет (торент и limewire НИКАКО!!!) додека играш кантер. И стај си побрз интернет :)

хаха, тоа ти е што то сецка, од кога стискаш ТАБ и од десно ти пише Латенцу тоа ти е лаг..Треба да го исклучеш мсн-то и нема да те ќикат..:smir:

па и онака немав ни лајмвајр ни торент само мсн ај ке го исклучам па ако не ке почекам усе 2 недели за екстримот

ЕДИТ...нишо од работава пак е висок ке си чекам да ми јават за другиот нет.....

е а да ми каже некој како да си напраам Paint sprey каква слика сакам таква да си стаам имам програма ама незнам дека и како да ја зачувам

е а да ми каже некој како да си напраам Paint sprey каква слика сакам таква да си стаам имам програма ама незнам дека и како да ја зачувам
Го зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom