Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
28 февруари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
imam neso problem na nikoj server ne mozam da se uklucam . sekogash mi go javuva ova: Your .ddl [cl_ddls/client.ddl] differs from the server's
Pls help me :(:(

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
а да не знае некој како да стаам ботови на пачов?

Punisher

It's GooD To Be BaD
Член од
19 јуни 2006
Мислења
89
Поени од реакции
1
Еј имам еден предлог .... да направите да може да влезат 25 играчи, 20 да играат а другите 5 да бидат спектатори... кога ќе се ослободи место одма да влезе некој од нив ;)

Член од
28 февруари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
a zosto ne saka extract da naprai na patchot ??? dosea 3 pati go downloadiraf i ne saka unzip da naprai i go nema vo pc-to ?? mozi nekoj na msn da mi go prati kako file oti mislam deka winrar-ot ne mi cini

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

Не можам да се конектирам

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
G e G o напиша:

Не можам да се конектирам
Ова CS 1.6 е? =|
Ок, ако е, тогаш реинсталирај кантерот.. ќе помогне, најверојатно.:smir:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
TonInter напиша:
Ова CS 1.6 е? =|
Ок, ако е, тогаш реинсталирај кантерот.. ќе помогне, најверојатно.:smir:
Extrime верзија некоја
вчера можев денес нејќе :toe:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Aj пробај реинсталирај.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
G e G o напиша:
Extrime верзија некоја
вчера можев денес нејќе :toe:
пробувај пак, може е до моментот :D или нон=стоп вака те исфрла? ако немаш чаре со твојата x3m верзија, симни си ја од www.cs.kajgana.com играта+пачот! нема да имаш проблеми!:wink:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Еј абе најдов една нова мапа de_italy и мислам дека вреде да се стави на серверот видоизменета е ама многу поинтересна е од обицната cs_italy така да дај видете сигурно ке ви се аресе да ја поиграме малце да го подновиме серверот се тии мапи пак тии не се интересни веке

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
Dobar predlog drugar pa ke vidime dali ke se slozat so nego. Inace stvarno se istite mapi gi igrame vreme e da se smeni nesto. :cug:

Unstoppable

Баниран
Член од
27 јануари 2007
Мислења
702
Поени од реакции
0
Добар предлог треба малце некои мапи да се исфрлат и да се стават нови пошто некои мапи стварно се многу досадни!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
има нови мапи, само кога ќе ги смениме одма се жалите и барате да се играат стандардните!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
kpbKENGUR напиша:
има нови мапи, само кога ќе ги смениме одма се жалите и барате да се играат стандардните!
Eпа админи сте вие или што сте,не мењавајте кога ќе дојдат новите мапи,тие што се бунат да се смени мапата на некоја од старите кажете им да си одат ако не ја сакат,па на некој им е преку глава од истите мапи,зар ние да си одиме што бараме нови мапи место тие шо бараат стари мапи(дека новите не ги знаат и можат многу лесно да ги испотепаат,а на старите се цареви:tapp:)

Kajgana Shop

На врв Bottom