Помош! - ми треба одредено дело/проект...

Член од
7 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Aj ve molam ako moze nekoj da mi napise sostav Knigata moj prozorec kon svetot..Ve molam mn e itno za pismena mi e..
Blagodaram odnapred..Ako sakate pisete ili vo posta ili tuka :)

Член од
8 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
итно ми требит тга за југ анализа за писменааа!!!!! бе молам

Член од
9 мај 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
zdravo mi treba pomosh okolu pismena po makedonski jazik
temata e : cas koga ucilnicata stanuva macilnica
specificno e deka treba da bide napishana vo drama ve molam pomosh :(((

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Јас најкратко ќе ти напишам.Насловот е час кога училницата станува мачилница,ти ќе пишеш секој час,и толку

Член од
13 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Имам тема на овој наслов,па бидејки јас немам ништо ке ве замолам ако некој има нешто да ми напише на овој наслов,ке бидам многу благодарен!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ау за оваа тема каква 5ка сум извадил :cuc: најсериозно.
ама нема шанси да ја најдам тетратката кај што сум пишувал, па и ти не зафркавај, можеш барем на интернет да побараш скратена форма.
море за ништо децава не ги бива

Член од
27 мај 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво. Барам книги на македонска литература/книжевност, во кое имаат мотиви за свадба. Јас сакам да напишам работа за македонска литература, но сега барам некое интересни теми. Помислав дека мотив свадба можеби е интересен, но можеби во македонска литература се наоѓа нешто повеќе интересно? Помислав уште за мотивот турско ропство (на пример во македонска крвава свадба) или емиграција. можете да ми помогнете?

Член од
25 октомври 2011
Мислења
135
Поени од реакции
99
Може некој да ми даде кратка содржина на Тристан и Изолда или онлајн верзија од истата? Фала однапред!

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Може ли некој да ми каже каде можам да најдам македонско - турски речник? Во повеќе книжари прашав немаа.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
7.187
Дали можете да ми кажете некоја теориска книга што ја разработува книжевната врска на Македонија со државите од екс Ју?

Kajgana Shop

На врв Bottom