Помош! - ми треба одредено дело/проект...

Член од
18 февруари 2007
Мислења
31
Поени од реакции
1
Помош ми требаат три теми за на училиште по македонски јазик:
Биографска алегорија во делото Пеколот.
Општествена алегорија во делото Пеколот.
Филизофска алегорија во делото Пеколот.

Благодарам.

Член од
10 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
Значи вака дечки нешто компјутерот не ми е како што треба па ќе ве молам ако сакате од овој линк
http://downloadbee.com/По-погребот-software-mk.html
да ја сметните книгата По погребот од Агата Кристи ( целосно е бесплатно ) и да ја снимите во Word или било како да ми ја постирате. ВЕ МОЛАМ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Значи вака дечки нешто компјутерот не ми е како што треба па ќе ве молам ако сакате од овој линк
http://downloadbee.com/По-погребот-software-mk.html
да ја сметните книгата По погребот од Агата Кристи ( целосно е бесплатно ) и да ја снимите во Word или било како да ми ја постирате. ВЕ МОЛАМ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ
Те услужи некој, ти ја прати? Да знам дали да ти ја пратам...
А мене да ми помогните... Ми треба анегдота на англиски... Има некој некогаш воопшто пишувано?

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
не барам баш помош за дело /проект ..туку барам помош за обработка т.е треба да обработам 4 песни од лектирата мак.нар. песни... и сеа незнам како се обработува т.е сум заборавил ...-што како тоа мотив ,тема ,слики како идеше ...фалаа :)

Член од
22 февруари 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Ако може да ми направи некој анализа на Едуар Мане - Појадок на Трева, или пак некоја друго уметничко дело само да не биде на Монализа и слично. Помогнете ве молам! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Еве сега. Кажи само за кога ти треба :)

Член од
22 февруари 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Еве сега. Кажи само за кога ти треба :)
За утре ми треба, а јас имам уште 100предмети за ученје, ве молам помогнете! Ако може за Појадок на трева анализа. Би бил заблагодарен многу!

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Член од
22 февруари 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Член од
22 февруари 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Еве...сам ќе си преведуваш
Се ова за Појадок на трева, така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:26 ---
Еве...сам ќе си преведуваш
Ама мене ми треба и димензии на сликата, и дали била со природни или какви ти ја знам бои..

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро, не знам колку години имаш, ама стварно очекуваш некој твојата работа да ја заврши место тебе?

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Се ова за Појадок на трева, така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:26 ---

Ама мене ми треба и димензии на сликата, и дали била со природни или какви ти ја знам бои..
208x264, масло... читај малку. Инаку таму ти е објаснето што сакал да постигне со сликата и кои други дела може да се споредат со неа (од каде црпи мотиви). Со copy/paste ништо не правиш. Анализа на дело, текст/слика/видео/музика, не се прави со препишување. Ако буквално го препишеш тоа горе, тој што ќе те слуша ќе мисли дека си завршил 3 академии, па дури тогаш ќе си го добиеш. Прочитај убаво што пишува, после состави свое мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom