Те услужи некој, ти ја прати? Да знам дали да ти ја пратам...Значи вака дечки нешто компјутерот не ми е како што треба па ќе ве молам ако сакате од овој линк
http://downloadbee.com/По-погребот-software-mk.html
да ја сметните книгата По погребот од Агата Кристи ( целосно е бесплатно ) и да ја снимите во Word или било како да ми ја постирате. ВЕ МОЛАМ И ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ
За утре ми треба, а јас имам уште 100предмети за ученје, ве молам помогнете! Ако може за Појадок на трева анализа. Би бил заблагодарен многу!Еве сега. Кажи само за кога ти треба![]()
До 5 саат сабајле ќе бидеЗа утре ми треба, а јас имам уште 100предмети за ученје, ве молам помогнете! Ако може за Појадок на трева анализа. Би бил заблагодарен многу!
100% ? Фала ти многу..До 5 саат сабајле ќе биде![]()
Втора сме сум, тогаш супер!До 5 саат сабајле ќе биде![]()
Само побарав помош.Добро, не знам колку години имаш, ама стварно очекуваш некој твојата работа да ја заврши место тебе?
208x264, масло... читај малку. Инаку таму ти е објаснето што сакал да постигне со сликата и кои други дела може да се споредат со неа (од каде црпи мотиви). Со copy/paste ништо не правиш. Анализа на дело, текст/слика/видео/музика, не се прави со препишување. Ако буквално го препишеш тоа горе, тој што ќе те слуша ќе мисли дека си завршил 3 академии, па дури тогаш ќе си го добиеш. Прочитај убаво што пишува, после состави свое мислење.Се ова за Појадок на трева, така?
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:26 ---
Ама мене ми треба и димензии на сликата, и дали била со природни или какви ти ја знам бои..