Или-Или ја имаат Ѓубре (Filth).Me интересира од која издавачка куќа можат да се најдат делата на Ирвин Велш, кои дела се преведени на македонски јазик и дали е веројатно да се налета на нив на претстојниот саем на книгата. Благодарам однапред.
Пиши на гугл, парадосксот на диоген и разгледувај. Ма да интересна лектира е, таинствена. Обиди се да ја читаш, мислам дека ќе те заинтересира и да седнеш од сега, до вечер ќе си ја прочиташ.Odnapred blagodaram
Da mn dobra kniga e i ja imam procitano no mi treba aktancialen model za nea za prezentacija na fakultetПиши на гугл, парадосксот на диоген и разгледувај. Ма да интересна лектира е, таинствена. Обиди се да ја читаш, мислам дека ќе те заинтересира и да седнеш од сега, до вечер ќе си ја прочиташ.
Прочитај за моделот на Грејмас од документов и после само аплицирај го тоа на делото.Da mn dobra kniga e i ja imam procitano no mi treba aktancialen model za nea za prezentacija na fakultet
Fala. Se nadevam nema da zgresam Kako takov go ucimeПрочитај за моделот на Грејмас од документов и после само аплицирај го тоа на делото.
Актантен модел е тоа иначе.