Можи ли да добијам и јас материјал за Глас од рајко жинзифов?Не треба си напишав. Но во последно време мн се пасивни членовите воопшто не помагаат шејм он ју!
http://www.4shared.com/dir/13763517/7c70066d/sharing.htmlДа ми препорачате некоја добра библиотека да се зачленам кај што имаат убави книги за читање така филозофски во стилот на Пабло Куељо и слично...
Или ако е некој љубезен од околината на Скопје да ми позајми некоја книга у ваков стил ке му бидам уште повеќе заблагодарен... :smir: :smir:
Може ли да ми помогнете во врска со ''Парите се отепувачка'' ''Бегалка'' и ''Печалбари'' ми треба до вторник ве молам ако може сега за да повежбам барем викендов. Фала однапредси пп
Moze li pomos za ''Pecalbari'', ''Begalka'' i ''Parite se otepuvacka'' ve molammm mi treba itnoвиди си пп
Ти врши работа на англиски ???Едно прањање: Каде можам да ја најдам книгата "Грофот од Монте Кристо"???
Слабо стојам со англискиов. На српски ја најдов, ама дознав дека и на македонски имало...Ти врши работа на англиски ???
Ако сакаш на македонски, по библиотекиве ке си провериш, на нет тешко да ја најдеш.