- Член од
- 10 ноември 2009
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
Ми треба опис на ликот чичко Горио од Балзак , ''Зосторство и казна" - ликот на Роскољников во романот
На ПП.
Тешко писмена. Имам материјал за романот, така детален и обемен.. да искенирам и да ти праќам ако ти користиНароде некој писмена за Крпен Живот?
да не е апла 10 страни ама види ако е нешто до 2-3 страни дај па ја ќе го комбинирам не ми е проблем секако ќе ми сврши работа ионака сум трубаТешко писмена. Имам материјал за романот, така детален и обемен.. да искенирам и да ти праќам ако ти користи
Zdravo....padnav vo golema kriza nikako nemozam utre imam test po angliski ustavri mi trebat kratok sostav imeto e "My kind of holiday" recee demek od 140 do 180 zbora da sodrzel sostavot toa ne e bitno i 50 da sodrzi e dovolno samo do vecer koj znae koj ima da me izvestit da mi ostavit vo poraka ili tuka pozdrav fala odnapred
фала на поштовање :pos2:fala na pomosta na site nemorase da se potrudite jas ne rekov nikoj da mi pisuva tuku ako imat nekoj nekade znae nesto ova ona a mozite da kritikuvate i kolkku sakate mozite samo da jadete k**** ali da ete ...sam si napisav i se nadevam ke bide najdobar za 5ka mettalhammer aj sto ve e*am
Нема на што повели и друг пат. Мислам дека ти не ја разбра целта која ние ја постигнавме, а тоа е ти сам да си напишеш домашна. Бидејќи ако еднаш не седнеш да напишеш тогаш нема ни друг пат да напишеш и на тој начин нема да ги развиеш своите вештини за пишување на домашна по англиски јазик. Вака барем ќе бидеш горд со себе и нема да зависиш од други личности како нас.fala na pomosta na site nemorase da se potrudite jas ne rekov nikoj da mi pisuva tuku ako imat nekoj nekade znae nesto ova ona a mozite da kritikuvate i kolkku sakate mozite samo da jadete k**** ali da ete ...sam si napisav i se nadevam ke bide najdobar za 5ka mettalhammer aj sto ve e*am