felixthecat
Boys Don't Cry
- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 3
dali znaete nesto od sto moze da se uci makedonski jazik , a po moznost objasnuvanjeto da e na srpski ili angliski ?
Ја го глеав пред некој ден, те интересира сеуште мислење?Ме интересира дали некој ја има прочитано или го гледал филмот A clockwork orange и да каже свое мислење
Мене ме интерсира...да ја читам или гледам????Ја го глеав пред некој ден, те интересира сеуште мислење?
Го гледав филмот пред 1-2месеци и сеуште сум фасцинирана од целата приказна...мене ми беше премногу интересен, а брат ми го исклучи по првите 15минути. Можеби почетокот ке е малку досаден, ама вреди да се изгледа до крај и треба многу трпение...Ме интересира дали некој ја има прочитано или го гледал филмот A clockwork orange и да каже свое мислење
баш според мене почетокот е најдобар од филмот, и се мислев дека ќе се работи во филмов за борби помеѓу ваквуи групи на криминалци ама штета што така не се одвиваше понатамуГо гледав филмот пред 1-2месеци и сеуште сум фасцинирана од целата приказна...мене ми беше премногу интересен, а брат ми го исклучи по првите 15минути. Можеби почетокот ке е малку досаден, ама вреди да се изгледа до крај и треба многу трпение...