Помош и совети

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да прашам имам лап топ е сега осеќам дека доста заграва при играње имам гаранција уште две години и сакам да го однесам да го исчистат и да ми стават паста. Е сега дали тоа спаѓа под гаранцијата или ќе морам да си платам?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
веќе втора сезона си почнав НБА2К14 , и играв во Атланта сега трејд правев во Миами, и, и на 10та игра сега со Детроит кога завршувам, кога одам Quit ме избацува директ од играта.. 2пати ја играв и 2 пати така ми направи...
Чаре?

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.551
Поени од реакции
2.727
Да прашам имам лап топ е сега осеќам дека доста заграва при играње имам гаранција уште две години и сакам да го однесам да го исчистат и да ми стават паста. Е сега дали тоа спаѓа под гаранцијата или ќе морам да си платам?
Најдобро прашај од каде што си го земал лаптопот , и јас имав исто така 2години гаранција ама само на хардверот пример нешто windowsot да ми се заебеше немаше да ми го форматира или оправи за без пари.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ја играм Batman Arkham City и стигната сум до boss fight со Mr. Freeze и понатаму не можам да продолжам ми крашнува играта баш кога ќе треба да го докрајчам. Секогаш на исто место, пробав со постара верзија на nvidia драјверите како што читав по странски форуми ама ништо не помага. Anyone?

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ako moze pomos...
Nekoj da mi kaze na NBA 2K14 kako da instaliram Fiba mode,da mozam i so repprezentacii da igram?

Член од
25 октомври 2013
Мислења
108
Поени од реакции
70
go formatirav pc spustiv sniper elite 3 afrika instaliram i koa ja pustam igrava bara da se logiram na steam a igrava od the pirate bay mi e zemena :P mislev da ne ima nekoj problem zaradi toa :/ ??

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Дали знае некој дали негде во Скопјево можам да најдам столица за седење пред компјутер онаква гејмерска? Фала и поздрав.

Член од
20 август 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
Здраво екипа,

Налетав на едно Сони 2, стандардното е (дебелото :)) ама не е чипувано.
Е сега, знам дека е старо многу ама и онака ми стои тука па барем да играм ПЕС или ФИФА на него :)

Прашањето ми е, дали некој може да ми каже каде да го чипувам или ако можам да играм пиратски игрици без чип со некој софт мод или слично..

Благодариме :)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
На јутуб има објасненија како може без чип, со убацување на софвер на усб да се играат некои игри, па разгледај. Иначе и ја имам Сони 2 не чипувано , ама несум пробувал ништо пошо и неам потреба. Разгледај тука: https://www.youtube.com/results?search_query=How+to+Install+Free+McBoot+onto+a+PS2+fat

Член од
20 август 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
Еве барам, тупам глава... Немам Сони мемориска картица и една оргинална игра.. Секој начин или ги бара и двете или барем едното :)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Е јеби га тогај. А за чипување у Скопје бараа по 2000 ден, па и нешто поефтино, ама дали ти се исплаќа. На мене не, а и така веке не го допирам ,па го ставив на оглас, со 7 оригинални игрички е, и така.

Член од
20 август 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
За 2500 има чипувано да си купиш, такада не се исплати никако :) Во секој случај фала на помошта!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.640
Поени од реакции
31.860
Дајте бе некое чаре. Не можам да играм буквално ниту една игра. Aj инсталирав шо инсталира pro evolution, и кантер најобичната. И ко че кликнам како да windowso ги блокира, ми вика да барам online solution. Инаку ми се појави и она windows genuine error 7601, да не е до то?

Eве стегнав да ми дај решение онлајн и ова се појави.
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/windows-7-privacy-statement#T1=highlights

G

goran896

Гостин
Dali znaete nekoja igra sto e slicna na geopolitical simulator 3? Mn e jaka igrata ama ima mn bugs i nikako ne mozam na raat da ja igram...ili ako ja ima nekoj neka kaze od kaj ja simnal i kako mu funkcionira nego

Kajgana Shop

На врв Bottom