Помош и совети

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Кажете ми, на какво ЦД треба да изрежам игра за РЅ кец, за истата да ја прочита ? Пред некое време симнала сестра ми некоја игра за да ја проба, но при пуштањето и се појавувало Wrong Disk.

Или пак треба некој посебен фајл да даунлодирам на компјутерот, ако проблемот не е до ЦДињата ?

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Да прашам дали ја игра некој Sniper Ghost Warrior, ја симнав од isohunt и сега ми бара некој serial код, некој што ја симињал да ми каже да ја симнам ако не од друго место или ако го имал истиов проблем да ми каже како да го решам ?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.661
Поени од реакции
8.681
Ај ако може мала помош. Ја симнав Call of Duty Black Ops 2 од Skidrow, се убаво се инсталира ама кога ќе отидам на play ми дава "This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem"
Копиран ми е и крак и се, пробав го симнав dxgi.dll ама кога го копирав ми даде друг проблем, некој имал ваков проблем?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Ај ако може мала помош. Ја симнав Call of Duty Black Ops 2 од Skidrow, се убаво се инсталира ама кога ќе отидам на play ми дава "This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem"
Копиран ми е и крак и се, пробав го симнав dxgi.dll ама кога го копирав ми даде друг проблем, некој имал ваков проблем?
Black Ops 2 System Requirements

Minimum requirements:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дечки еден другар ми побара да му симнам Pro Evolution Soccer 2013 за на playstation 2. E сеа јас абер немам која да ја спуштам, знам за на пц требит да пишит PC/ISO, a за ова како?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Дечки еден другар ми побара да му симнам Pro Evolution Soccer 2013 за на playstation 2. E сеа јас абер немам која да ја спуштам, знам за на пц требит да пишит PC/ISO, a за ова како?
PS2

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.133
Е луѓе ај малку помош, ја слегнав Фифа 13, па треба со Даемон Тоолс да ја конвертирам, па сега го слегнав ова али ми бара некој број, сериал намбрр, дали има некој или кај може да го најдам ?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Me фати носталгија за age of empires 1 или 2, ама на овој windows 8 не можам да ја играм... Чаре некакво имат за да можам да ја играм, или да враќам 7ца?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Me фати носталгија за age of empires 1 или 2, ама на овој windows 8 не можам да ја играм... Чаре некакво имат за да можам да ја играм, или да враќам 7ца?
За кецот не знам, ама знам дека двојката работи на седумка, а на осумка и мене не ми фаќаше.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За кецот не знам, ама знам дека двојката работи на седумка, а на осумка и мене не ми фаќаше.
Eве симнав една од замунда трите дела заедно кај шо се, ја инсталирав и еве до сеа ја играв кецот на windows 8 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom