- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Освежи драјвери на графика и види дали картицата ти поддржува.не гледам ништо .. се губи слика во слика и тоа е.. а менито е супер .. влегуваш ингејм и ништо не се гледа
Освежи драјвери на графика и види дали картицата ти поддржува.не гледам ништо .. се губи слика во слика и тоа е.. а менито е супер .. влегуваш ингејм и ништо не се гледа
се е ок апдејтовано и сл..Освежи драјвери на графика и види дали картицата ти поддржува.
Black Ops 2 System RequirementsАј ако може мала помош. Ја симнав Call of Duty Black Ops 2 од Skidrow, се убаво се инсталира ама кога ќе отидам на play ми дава "This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem"
Копиран ми е и крак и се, пробав го симнав dxgi.dll ама кога го копирав ми даде друг проблем, некој имал ваков проблем?
PS2Дечки еден другар ми побара да му симнам Pro Evolution Soccer 2013 за на playstation 2. E сеа јас абер немам која да ја спуштам, знам за на пц требит да пишит PC/ISO, a за ова како?
За кецот не знам, ама знам дека двојката работи на седумка, а на осумка и мене не ми фаќаше.Me фати носталгија за age of empires 1 или 2, ама на овој windows 8 не можам да ја играм... Чаре некакво имат за да можам да ја играм, или да враќам 7ца?
Eве симнав една од замунда трите дела заедно кај шо се, ја инсталирав и еве до сеа ја играв кецот на windows 8За кецот не знам, ама знам дека двојката работи на седумка, а на осумка и мене не ми фаќаше.
А двојката проба да видиш дали ќе фати?Eве симнав една од замунда трите дела заедно кај шо се, ја инсталирав и еве до сеа ја играв кецот на windows 8
Не пробав, не ми требаше, кецон е 100000 пати подобар .А двојката проба да видиш дали ќе фати?
Ја најдов, сега ја ставив да се спушта, носталгија и мене ме фати.Не пробав, не ми требаше, кецон е 100000 пати подобар .
Ако сакаш ќе ти дадам линкче.