Помош и совети

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Пак е исто.
Гледам за Far Cry било работата...не видов вчера. :P

Џабе ти е...нема ништо да напрајш. Кај мене бело е се, еден метар не можи да се гледа, како постојано да сум во магла. Пробав со драјвери нови, на друг компјутер, на друг оперативен, ама никако не бива.

Гледам добра ти е графичката и процесорот нме ти е лош, па оти не пробаш со Far Cry 2?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Пробајте со друг крак, фикс, пач, јас ја играв на времето и немав никакви проблеми.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Hunting Unlimited торентот го симнав од Замунда, ја симнав играта, ја инстелирав и кога ја уклучувам ми се гасне и ми пишува not responding?

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Момци сакам да симнам една постара игра од 2005 година е, Sid Meier's Pirates. На торент ја има али на руски е...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Момци сакам да симнам една постара игра од 2005 година е, Sid Meier's Pirates. На торент ја има али на руски е...

Не можам да ти пратам ПП пиши ми и ќе ти даам линк.

Член од
18 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
7
Луѓе имам проблем со дота.Кога ке се пуштам да играм со некој другар не може да ме види на LOCAL AREA CONECTION а исто и јас него не го гледам.Пробава да средам со Firewall ама ниш не стана.Ве молам за помош

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Било која игра да ја симнам , и потоа кога ја уклучам ми пишува Input not Suported... така некако ,шо е проблемот знае некој ? :/

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
^ Ти се гаси екранот скроз и ти излага Input not Supported ( мониторот ти пројавува таква грешка ) или ти излага некој error во оперативниот систем со таа грешка?

Најверојатно игрите се палат во некоја резолуција која мониторот не може да ја прикаже ( не е поддржана од страна на мониторот ).
Пробај инсталирај понови драјвери за графичка и драјвери за мониторот ( ако постојат за твојот монитор уопште ). Види и дали ти или некој ти чепкал у опциите ( refresh rate ) - подеси го според упатството од мониторот, ако не знаеш точно која фреквенција на освежување при дадена резолуција поддржува мониторот - стај на default или пробај со 60Hz ( тоа ти е да речеме "safe value" ).

Ако не ти успее ништо пробај "рачно" да смениш резолуција во игрите ( најчесто се наоѓа во некој .cfg file ).

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
^ Ти се гаси екранот скроз и ти излага Input not Supported ( мониторот ти пројавува таква грешка ) или ти излага некој error во оперативниот систем со таа грешка?

Најверојатно игрите се палат во некоја резолуција која мониторот не може да ја прикаже ( не е поддржана од страна на мониторот ).
Пробај инсталирај понови драјвери за графичка и драјвери за мониторот ( ако постојат за твојот монитор уопште ). Види и дали ти или некој ти чепкал у опциите ( refresh rate ) - подеси го според упатството од мониторот, ако не знаеш точно која фреквенција на освежување при дадена резолуција поддржува мониторот - стај на default или пробај со 60Hz ( тоа ти е да речеме "safe value" ).

Ако не ти успее ништо пробај "рачно" да смениш резолуција во игрите ( најчесто се наоѓа во некој .cfg file ).
Ти благодарам многу , ги инсталирав драјверите и добро е сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom