Помош и совети

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
значи нишо од играва:(
Па брат нема некои магични работи што ќе ти напраат играта да не ти сецка, ќе ги провериш минималните системски побарувања, ако се исти или послаби од твоите, а ти сецка, тогаш може да биде нешто друго во прашање, ама ако твојот систем е послаб од тоа што е напишано како минимум, тогаш.. Ништо. :(

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
Dajte kazete kako da ja igram assassins creed 3kata.... ja isntalirav sve ok ama nikako neke da se pusti... prvo mi vika demek fali d13.dll pa go simnav pa neso drugo falese dll pa go simnav i toa pa posle napisa
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. Ja simnav od dva toretna i eden drugar ja imase kupeno i istoto mi go pokazuva... so e problemot kako da ja igram
pozdrav
реинсталирај/апдејтирај directx (google)
реинсталирај (овие се за 32 битен windows, ако си на 64 барај ги соодветните)
Microsoft Visual C++ 2005
Microsoft Visual C++ 2008
Microsoft Visual C++ 2010

[edit]заеби лајк, пробај ги тие и кажи дали ти се решил проблемот

M

Mamba.

Гостин
Far Cry кецот а инсталирав гледав некој туториал на јутуб со PowerISO и незнам шо како таму..ај а инсталирав ама сеа кракот неможам да го стаам ми пише 0 bytes free of 3.45GB и неможам да а играам..ај помош оти појма неам

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Far Cry кецот а инсталирав гледав некој туториал на јутуб со PowerISO и незнам шо како таму..ај а инсталирав ама сеа кракот неможам да го стаам ми пише 0 bytes free of 3.45GB и неможам да а играам..ај помош оти појма неам
Ако пробуваш во исото да го ставиш нема да успееш ни па во двд ромот. Треба кракот да го ставиш каде што е инсталирана играта.

M

Mamba.

Гостин
Ако пробуваш во исото да го ставиш нема да успееш ни па во двд ромот. Треба кракот да го ставиш каде што е инсталирана играта.
Неможам да го најдам кракот..се е побркано тука у пичку матер..

како го пише кракот отприлика?

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
Па брат нема некои магични работи што ќе ти напраат играта да не ти сецка, ќе ги провериш минималните системски побарувања, ако се исти или послаби од твоите, а ти сецка, тогаш може да биде нешто друго во прашање, ама ако твојот систем е послаб од тоа што е напишано како минимум, тогаш.. Ништо. :(
а каде да ги најдам тие?

M

Mamba.

Гостин
Шо е финтата со Far Cry ...сеа а почнав и каа испаднав од таа куќата не се гледаше ни пат ни ништо туку се беше плаво само куќите и дрвата се гледаа..земјата цела плава :D

M

Mamba.

Гостин
Неможам едит да напраам на постот...

Сеа поминав неколку мисии и од плаво отиде на темно зелено :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom