statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
20/40/60/80/100bratce ne ti treba karta samo stisni "move" i za 20den ke te preseli kade sakas
Зависи од дистанцата.
20/40/60/80/100bratce ne ti treba karta samo stisni "move" i za 20den ke te preseli kade sakas
па имаш едно лебче а сакаш да продадеш 2Kako da prodadam Q2 lebce koa sekogas mi pisuva
You are trying to put on-sale more units than you actually have in the storage
abe imam ja 76 ama koa kje staam i 70 mi vika toaпа имаш едно лебче а сакаш да продадеш 2
Не знам ја колку имаш ја ти кажувам шо ти викаabe imam ja 76 ama koa kje staam i 70 mi vika toa
ok najdovepa kao da selektiram da sitkam Q2
Да...не ни претпоставив дека некој ќе помогне.Има некој 5 злато да ми позајми, ги враќам за 11 дена (зиам SS медал) ?
Живти вас, после кој ќе дава дупло пари за апгрејд!
Да имав, ќе ти даев. Ама, го потрошив одамна.Да...не ни претпоставив дека некој ќе помогне.
Фала најдов Ми зајми претседателов ни нашДа имав, ќе ти даев. Ама, го потрошив одамна.
Ако ти фали за 1 голд, пиши, само толку имам.
На седми левел добиваш можност да се селиш во други земји, ќе дојдеш во Македонија и ќе побараш македонско државјанство - и ќе те одобратПочетник сум и гледам кога сум се регистирал некогаш сум избрал државјанство србин како да го сменам и некој туторијал како што да почнам...поз
Се регистрираше?Сакам да почнам да ја играм играва, како понатаму сега, помош?
Не сум, чекам на вас да ми кажете во која земја, кој регион итн.Се регистрираше?