Помош за нови играчи

Член од
3 декември 2011
Мислења
37
Поени од реакции
1
Zdravo jas resiv da dodelam leb za luge pod 20
Level.Za da doniram dodadete me za prijatel vote sub shout na mojot vesnik i dodadete me za prijatel.Nikot mi e cakiMK a za vozvrat ke dobiete leb pozz

Член од
22 април 2012
Мислења
68
Поени од реакции
47
kako kur se pocnuva vojna u erepublik

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.523
Поени од реакции
22.163
Сакам да заменам злато од есим за злато од ереп ако има некој интерес нека ми пише, курс 2:1

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
^ Исто и јас.

Барам голд на е-Сим за голд на еРеп. Курсот исто така 2:1 :)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Како се игра играва? Која и е целта? Ништо не сфаќам :confused:

Батали Ане , поарно не ја почнувај , жива зараза е ... :) Од искуство ти кажувам , до толку сум се замарал со играва , да дојдов до тој степен , и ич да не спијам :) А најтрагичното е што се убив од Мулти Акаунти правење за оваа игра , и на крај МИ ДАДОА ТРАЈНА КЛОЦА :) Поарно не се замарај :))) Попат, излезе втор сервер од е-сим , кој е заинтересиран
http://secura.e-sim.org/lan.1296/ ( се игра веќе 18ти ден ) Повелете , приклучете се , не ви е исплатливо да одите моментално во Македонија , бидејќи сме окупирани од сите 3 страни , имате на располагање уште многу земји , во меѓувремено додека Македонија се ослободи од Српско - Грчката окупација :))))

O

onlya

Гостин
Батали Ане , поарно не ја почнувај , жива зараза е ... :) Од искуство ти кажувам , до толку сум се замарал со играва , да дојдов до тој степен , и ич да не спијам :) А најтрагичното е што се убив од Мулти Акаунти правење за оваа игра , и на крај МИ ДАДОА ТРАЈНА КЛОЦА :) Поарно не се замарај :))) Попат, излезе втор сервер од е-сим , кој е заинтересиран
http://secura.e-sim.org/lan.1296/ ( се игра веќе 18ти ден ) Повелете , приклучете се , не ви е исплатливо да одите моментално во Македонија , бидејќи сме окупирани од сите 3 страни , имате на располагање уште многу земји , во меѓувремено додека Македонија се ослободи од Српско - Грчката окупација :))))
Е веќе почнав :/ и сега за сега интересна ми делува, а за заразна и да биде не ми смета. :D А да не спијам поради игра малку тешко :D
Туку е-сим е нешто слично ко оваа? Или ај ќе видам кога ќе се регистрирам :icon_mrgr:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е веќе почнав :/ и сега за сега интересна ми делува, а за заразна и да биде не ми смета. :D А да не спијам поради игра малку тешко :D
Туку е-сим е нешто слично ко оваа? Или ај ќе видам кога ќе се регистрирам :icon_mrgr:
e-sim ти е осакатена ерепаблик
дечкото јадел бан пошо си го заслужил, праел мултиња и се праи мутав, не знам шо го слушаш него

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
e-sim ти е осакатена ерепаблик
дечкото јадел бан пошо си го заслужил, праел мултиња и се праи мутав, не знам шо го слушаш него
Тоа е брат, оној шо покажуе некој друг со прст , изглеа и он разбива така монотонија :) a ? :) Само едно мало потсетување , е-сим денеска , е она што ерепаблик беше пред 4 години ... ИСТАТА , ако сакаш , ке ти пуштам и видео во инбокс , чисто да ја споредиш ерепаблик пред 4 години и е-сим денеска ... јес да е-сим е малце глупа сега , затоа што е веќе онлајн една година ...

п.с Моеш евентуално и сам да пишеш на youtube eRepublik v1 , и види ги сличностите / разликите помеѓу стартот на еРеп како броусер игрица, и моменталната онлајн броусер игрица е-сим :) Поздрави и Честитки ... :)

Член од
2 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
80
Би се нафатил да ја играм играва само едно прашање, дали е нешто како Оgame?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Би се нафатил да ја играм играва само едно прашање, дали е нешто како Оgame?
Зависи ти како си ја наредеш. :P

Доволно ќе ти биде месец-два да работиш и тренираш само и секако, да пукаш колку можеш. Ништо повеќе од 2 минути работа секојдневно. Послем е по интересна. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тоа е брат, оној шо покажуе некој друг со прст , изглеа и он разбива така монотонија :) a ? :) Само едно мало потсетување , е-сим денеска , е она што ерепаблик беше пред 4 години ... ИСТАТА , ако сакаш , ке ти пуштам и видео во инбокс , чисто да ја споредиш ерепаблик пред 4 години и е-сим денеска ... јес да е-сим е малце глупа сега , затоа што е веќе онлајн една година ...

п.с Моеш евентуално и сам да пишеш на youtube eRepublik v1 , и види ги сличностите / разликите помеѓу стартот на еРеп како броусер игрица, и моменталната онлајн броусер игрица е-сим :) Поздрави и Честитки ... :)
дечко јас ја играв ереп в1, не мора да глеам јутуб видеа, бев у првите 15 македонци (по стрент) и втора единица платена војска за турција...
и тој систем колку и да беше “добар“ - сепак не е...
и шо е најтрагично, дизајнот на е-сим е ко да е праен од некој шо само шо научил ХТМЛ / ЦСС

Kajgana Shop

На врв Bottom