Помош за нови играчи

Член од
12 септември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Како може да се направи фирма за билети?

Член од
8 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Ako moze nekoj da mi prati nekoj Moving Ticket zasho malce pari imam pa da mi pomogne :D... i ako moze da mi kazete dali ima nekoja finta so referalive ili nesho...

Член од
12 септември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
fativ 17 lvl i vika YOU CAN START RESISTANCE WAR ili taka nesto u toj kontekst e sea moze podetalno objasnuvanje?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
^ Можеш да отидеш во која било окупирана територија со 10 000 нивни пари во џеб и им дигнеш востание ! Just 'coz you can !
Ако е успешно ке добиеш и медалче. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
момаци..ај хуманитарна помош од 2 голд..за 2-3 дена ја враќам..specanz

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Кажете ми дали се исплати да отворам фирма? Во неа ќе работат 2ца (сега за сега)...И дали можам ја да се вработам кај мене во фирма? Фала многу

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кажете ми дали се исплати да отворам фирма? Во неа ќе работат 2ца (сега за сега)...И дали можам ја да се вработам кај мене во фирма? Фала многу
Се исплати ако имаш фирма за сировини, а работниците да имаат 2 реферала.
Така ќе имаш негде 15% ќар од платата шо им ја даваш, шо не е многу. Најмногу се исплати да отвориш фирма и сам да си ја работиш моментално според мене.

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Се исплати ако имаш фирма за сировини, а работниците да имаат 2 реферала.
Така ќе имаш негде 15% ќар од платата шо им ја даваш, шо не е многу. Најмногу се исплати да отвориш фирма и сам да си ја работиш моментално според мене.
Сакав да работам јас и брат ми сега за сега...брат ми ќе работи со 200% и плус 2 реферала.А која суровина е најбарана сега за сега?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сакав да работам јас и брат ми сега за сега...брат ми ќе работи со 200% и плус 2 реферала.А која суровина е најбарана сега за сега?
Иначе не се вработуваш кај тебе во фирма (порано беше така, сеа веќе не).
Сеа имаш фирма, + работиш на друго место (туѓа фирма) и моеш у твојата да имаш вработени.
Иначе боље да не работи брат ти со 200% - т.е. да не работи кај тебе уопште ако сте од исто IP.

Kajgana Shop

На врв Bottom