da be a ako e toa 1% stoбило кои два, од апотека
различни
и 99 посто ќе знае дали е трудна
Едвај те чекаат овде со вакви прашања.Здр
Имавме односи со дечко ми и пред 3 мин пред да сврше во мене го тргна.Денеска ме боли стомао па дали е можно да сум бремена ве молам ако знае некој да ми каже
За момент прочитав една мАмичка и си викам WTF мамичка а прашува дали е бремена... кога тоа било мОмичка... е па моме јас колку што знам нема одма да ти е неарно наредниот ден, почекај уште некој ден и види дали ќе ти помини, ако не правец матичен-гинекологија...Здр
Имавме односи со дечко ми и пред 3 мин пред да сврше во мене го тргна.Денеска ме боли стомао па дали е можно да сум бремена ве молам ако знае некој да ми каже
Да, бремена си.Здр
ако биле точно 3 минути немаш галје, но ако биле 2:59 тогаш најверојатно си трудна и очекувај за брзо да почнеш со повраќаници, грчеви во стомакот, неконтролирано стенкање и се разбира меше поголемоЗдр
Се зависи и од позата. Некојпат може да сврши а да не е свесен, па ако сте биле во некоја поза која овозможува длабока пенетрација може да се фати.Здр
А зошто е отворена оваа тема воопшто, ако не треба да пишуваме? Сигурно сакам да слушнам искуства. Не требало да се мачиш да одговараш.А зошто уствари не си земеш некој тест за бременост па да си провериш? Мислам, поедноставно ќе ти биде и не мора тука да се мислиш каков одговор ќе ти дадат.
Во ред. Како ти е поарно.А зошто е отворена оваа тема воопшто, ако не треба да пишуваме? Сигурно сакам да слушнам искуства. Не требало да се мачиш да одговараш.
Не се прави паметна кога всушност си ептен глупа, жити се.А зошто е отворена оваа тема воопшто, ако не треба да пишуваме? Сигурно сакам да слушнам искуства. Не требало да се мачиш да одговараш.
Игнорирај ја боткава и не дозволувај да те демотивира да пишуваш и понатаму на форумов.Во ред. Како ти е поарно.
Таман работа xD Не е страшно xD Ако го прифати кажаното добро, ако не пак добро.Игнорирај ја боткава и не дозволувај да те демотивира да пишуваш и понатаму на форумов.