Проблемот е што не може со сигурност да ти се одговори на прашањево, дека на девојки се случува да им доцни до 10 дена и да се чувствуваат исто ко и ти а да нема ништо на крај и ќе им дојде Тоа е, просто и едноставно. Ако не ти се допаѓа, тоа е тоасите сте многу паметни! ако сака некој да одговори нека одговори, ако не не ми требаат дрски и некултурни. ама гледам дека тука нормален муабет нема
Ја се дубоко извињавам! Али фак ми директиф иф ај ноу! xDНе и се допаѓа, очигледно. Кажете и дали е бремена, веднаш!
...ако мажјакот е стерилен не си бремена, ако тој е добар со сперматозоидите ама тебе ти се затнати јајоводите пак не си бремена, ако имаш овулација ама имаш и бело прање т.н.кандида, а може и некоја друга бактерија, а и вирус пак не си бремена ! ама штом вака прашуваш на форум после направеното, наместо пред направеното сигурно не си бремена ти си врло паметна девојкаДенес ми е овулација, имав секс со завршување внатре. Искуства? Колкава е веројатноста дека ќе забременам? Благодарам
Мојата цел е да останам бремена (заедно со партнерот нормално), не се плашам од тоа. Прашав колкави се шансите да останам бремена во ден на овулација, од еден однос, крај на приказната. Благодарам што мислиш дека сум паметна....ако мажјакот е стерилен не си бремена, ако тој е добар со сперматозоидите ама тебе ти се затнати јајоводите пак не си бремена, ако имаш овулација ама имаш и бело прање т.н.кандида, а може и некоја друга бактерија, а и вирус пак не си бремена ! ама штом вака прашуваш на форум после направеното, наместо пред направеното сигурно не си бремена ти си врло паметна девојка
заклучок, НЕ СИ БРЕМЕНА !
Си помислила некад дека можда не е интернет за тебе?...ако мажјакот е стерилен не си бремена, ако тој е добар со сперматозоидите ама тебе ти се затнати јајоводите пак не си бремена, ако имаш овулација ама имаш и бело прање т.н.кандида, а може и некоја друга бактерија, а и вирус пак не си бремена ! ама штом вака прашуваш на форум после направеното, наместо пред направеното сигурно не си бремена ти си врло паметна девојка
заклучок, НЕ СИ БРЕМЕНА !
Огромни ама овулацијата трае неколку дена, ако ти е планот да останеш бремена, обидете се и во наредните денови. Само немој да се преоптоваруваш, напнатоста многу влијае.Денес ми е овулација, имав секс со завршување внатре. Искуства? Колкава е веројатноста дека ќе забременам? Благодарам
... дали ти воопшто знаеш што е Интернет? [DOUBLEPOST=1505509607][/DOUBLEPOST]Си помислила некад дека можда не е интернет за тебе?
...јас стварно се извинувам, од ова страна додека го читав твојот коментар изгледаше поинаку затоа дадов и таков коментар малку со шала и подуховит, ти воопшто не си ја објасни ситуацијата па мислам дека не сум до толку виновна што погрешно те сконтав (а и другите очигледно, коментарите се сменија кога ТИ ми одговори на мојот коментар со образложение дека сакаш да забремениш), инаку све тоа што ти напишав иако духовито сепак се едни од причините да можеби да имаш овулација, а да не можеш да затрудниш...доколку си млада, а сигурно СИ, не размислувај плодни неплодни денови, опушти се и уживај во љубовта еден ден ќе бидеш изненадена од плодот на вашата љубов...Мојата цел е да останам бремена (заедно со партнерот нормално), не се плашам од тоа. Прашав колкави се шансите да останам бремена во ден на овулација, од еден однос, крај на приказната. Благодарам што мислиш дека сум паметна.
... дали ти воопшто знаеш што е Интернет?
Еве ти кажи ми што е.
Да, нема врска плодни денови. Луѓе со месеци се утепуваат од ебење и не можат да зачнат ама нема везе тоа. Ако сака Госпот да фане, ќе пофане. Како е возможно некој ко тебе да има преживеано волку долго? Те замислувам као сушиш коса со фен у када.не размислувај плодни неплодни денови, опушти се и уживај во љубовта еден ден ќе бидеш изненадена од плодот на вашата љубов...
.... прво девојката не кажа со која сигурност знае дека дента имала овулација? ако и е 12- 14 ден не значи дека таа спаѓа во таа група на жени што тие денови им се плодни, има жени кои се плодни 5 ден од менструацијата има некои дури на 18 ден, така да во право си има парови кои се отепуваат од еб_ење баш тие денови 12- 14 со месеци и не можат да успеат ...п.с. тој дел околу стрилитетот и проблеми околу зачнување го имам на малиот прст и сум кума на две места на два пара близнаци за твоја информацијаДа, нема врска плодни денови. Луѓе со месеци се утепуваат од ебење и не можат да зачнат ама нема везе тоа. Ако сака Госпот да фане, ќе пофане. Како е возможно некој ко тебе да има преживеано волку долго? Те замислувам као сушиш коса со фен у када.