Помош! Дали сум бремена?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Од ладново е море, и има доладено в јајници, настин ова она и ете каснење ебаго :D

Шо и да не и дојди, свадби се прават, така дојде модава. I said YES! и свршен чин.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Ако ви касни, може е и оти овој месец сте пропуштиле секс. Се си бива.
Туго моја. :facepalm:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
13.184
Здраво , на девојка ми и касни веќе 6ти ден. Не сме згрешиле нигде , ама сумљаме во тоа да кога сум се бришел со влажна марамица евентуално да прстите допреле нешто од спермата но тоа површно, после тоа после пола саат прстите ги ставив во нејзе без да измијам раце , но тие беа суви.... дали е можно од тоа да затруднела иако не е можно? сериозни одговори , фала
Шо па и ти толку си се испаничил,и да е трудна,татковството е најубавото чуство во животот на еден маж.Ќе си изграте свадба,и детето ќе си го раснете со љубов!Не биди себшчен и не и го загрозувај здравјето на девојката со абортуси,и не ја крши емоцинално,до крај на живот!
Ако си веќе голем ебач,биди муж и покажи достоинство,понеси одговорност за своите постапки!
Ми се бљуе коа читам вакви нешта!

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Снешко, распрашај се како се затвара темава. Доволно одговори доби

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Se dodeka ne i vbrizgas edna supena lazica sperma podlaboko od 5cm nema gajle.

D

Darko_ufo

Гостин
Е добро како е можно да си бришел раце со влажна марамица и на тоа да остане сперма па уште да ја затрудниш :facepalm:. Ако е трудна биди сигурен дека ти не си таткото...

Член од
12 март 2009
Мислења
20.351
Поени од реакции
16.529
Е добро како е можно да си бришел раце со влажна марамица и на тоа да остане сперма па уште да ја затрудниш :facepalm:. Ако е трудна биди сигурен дека ти не си таткото...
малку оф топик, ама влажните марамчиња задолжително да се фрлат во корпа за отпадоци, никако во вц шоља, се затнува:mad:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
13.184
Ја мислам дека не ја пали,па мора да ставфа прсти за ја навлажни !

Kajgana Shop

На врв Bottom