- Член од
- 16 декември 2012
- Мислења
- 2.744
- Поени од реакции
- 7.259
Еве, моето скромно мислење: Најверојатно не е трудна, ама не сум ти ветил.морам да знам во паника сум.....
Еве, моето скромно мислење: Најверојатно не е трудна, ама не сум ти ветил.морам да знам во паника сум.....
rekov seriozni odgovoribi trebalo da e
Море муце какво прашање, такви одговори.rekov seriozni odgovori
Сериозно, не можат сперматозоиди надвор од тело да преживеат долго. Најмногу саат. И тоа е горна граница, зависи пак во какви услови.Здраво , на девојка ми и касни веќе 6ти ден. Не сме згрешиле нигде , ама сумљаме во тоа да кога сум се бришел со влажна марамица евентуално да прстите допреле нешто од спермата но тоа површно, после тоа после пола саат прстите ги ставив во нејзе без да измијам раце , но тие беа суви.... дали е можно од тоа да затруднела иако не е можно? сериозни одговори , фала
Ако и касни не значи дека е трудна доцни од стрес, замор, грипови, настинки итн итн ете сега и времето е такво, а и цуклусот некогаш се поместува за недела плус.Здраво , на девојка ми и касни веќе 6ти ден. Не сме згрешиле нигде , ама сумљаме во тоа да кога сум се бришел со влажна марамица евентуално да прстите допреле нешто од спермата но тоа површно, после тоа после пола саат прстите ги ставив во нејзе без да измијам раце , но тие беа суви.... дали е можно од тоа да затруднела иако не е можно? сериозни одговори , фала
има шанси од тоа да затруднела, иако нема шансидали е можно од тоа да затруднела иако не е можно? сериозни одговори , фала
6 месеци на агонија колку е морбидно хахахахЗначи 6 дена не се ништо, и на моја женска и каснело 21 ден и таман ги собрав парите од другари за абортус и дојде. Малце се измешани тие работи кај женските од време на време, зависат фактори како сексуални односи редовни не редовни, примање на лекарства итн. Познавам другарка која и каснело 6 месеци, па сега ти размисли, без бриге!
Плус на ладново.....не верувам ни саат да им се живее...Сериозно, не можат сперматозоиди надвор од тело да преживеат долго. Најмногу саат. И тоа е горна граница, зависи пак во какви услови.
Не би требало да е, но за секој случај нека си направи тест.
И миј почесто раце, не за ова само, ами и сезона на грипови е.
Нема врска каснењето со редовни или нередовни односи. Лекарства, стрес, замор, контрацепција, промена на клима, хормони, проблеми со јајници итн..Значи 6 дена не се ништо, и на моја женска и каснело 21 ден и таман ги собрав парите од другари за абортус и дојде. Малце се измешани тие работи кај женските од време на време, зависат фактори како сексуални односи редовни не редовни, примање на лекарства итн. Познавам другарка која и каснело 6 месеци, па сега ти размисли, без бриге!