Помош: Барам софтвер

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Кој уште користи ХР? :D
На ваа мојта канта само тоа бива 2 гига рам имам ама 40 ми е хард диск и матична и кулер и сите делови ми се преебани треба нов да зимам ама додека не го исцедам до крај не го менам :ROFLMAO:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Музички плеер сличен на Винамп? Симнав Musicbee, ама не можам да најдам или нема опција како на Винамп, стегаш нa J копчето и ти се појавува jump to file опцијата. Хелп?[DOUBLEPOST=1410713192][/DOUBLEPOST]Alt+J бил лекот за пребарување, останува некој да ми понуди други добри плеери.

G

Gjoksi

Гостин
Музички плеер сличен на Винамп? Симнав Musicbee, ама не можам да најдам или нема опција како на Винамп, стегаш нa J копчето и ти се појавува jump to file опцијата. Хелп?[DOUBLEPOST=1410713192][/DOUBLEPOST]Alt+J бил лекот за пребарување, останува некој да ми понуди други добри плеери.
http://www.aimp.ru/

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Фала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?

G

Gjoksi

Гостин
Фала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?
1. Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Sound Effects и Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Mixing Options
ВИДИ ГИ СЛИКИТЕ КОИ ОПЦИИ ТРЕБА ДА ТИ БИДАТ ОБЕЛЕЖАНИ/НЕОБЕЛЕЖАНИ!!!
Mixing Options.jpg Sound Effects.jpg

2. Preferences -> Information Bar -> исклучи ја опцијата Show current file info at playback start

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Nekoj da mi kaze od kade mozam da simnam Microsoft Office 2007 or 2010 or 2013 za free od internetov a da ne bara kluc za aktivacija posle ?
ala odnapred :D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дали има некоја алатка за калибрирање на монитор која со еден клик ќе го добиеш најдобрата слика. И дали може да се поврзе со ЛЦД и него да го подеси со најидеална слика.

Член од
30 март 2010
Мислења
15
Поени од реакции
2
nekoj link ili kade moze da simnam Nero free verzija (moze i postarite, 10 i dr.) imam momentalno instaliran nero burn lite ama ne go koristam bidejki za rezanje cd bara nekoj update koj se poracuva i kupuva tamu na nivniot sajt

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
nekoj link ili kade moze da simnam Nero free verzija (moze i postarite, 10 i dr.) imam momentalno instaliran nero burn lite ama ne go koristam bidejki za rezanje cd bara nekoj update koj se poracuva i kupuva tamu na nivniot sajt
За режење цд имаш беспалтни алатки, не ти треба неро. Јас користам Ashampo

https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/7110/burning-software/Ashampoo-Burning-Studio-FREE

G

garthok

Гостин
Софтвер за едитирање слики со ефекти во стил на инстаграм ефектите?

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Zdravo an site. Ako nekoj znae programa sto go skenira cel compiuter i gi naoga site vidovi failovi kako na pr: exe, zip, pdf, txt, bat, failovi od Sliki videa duri I nepoznati failovi I drugi. I potoa site tie da gi selectira site vo posebno mesto, I da moze da se kopiraat , premestuvaat. Vi blagodaram mnogu. Pozdrav.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Zdravo an site. Ako nekoj znae programa sto go skenira cel compiuter i gi naoga site vidovi failovi kako na pr: exe, zip, pdf, txt, bat, failovi od Sliki videa duri I nepoznati failovi I drugi. I potoa site tie da gi selectira site vo posebno mesto, I da moze da se kopiraat , premestuvaat. Vi blagodaram mnogu. Pozdrav.

Тоа што го бараш мислам дека е ова -

http://www.makeuseof.com/tag/7-awesome-alternatives-windows-search-si/

Kajgana Shop

На врв Bottom