-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Кој уште користи ХР?Абе оваа ја нема за Windows XP дај кажи друга ако знаеш
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Кој уште користи ХР?Абе оваа ја нема за Windows XP дај кажи друга ако знаеш
На ваа мојта канта само тоа бива 2 гига рам имам ама 40 ми е хард диск и матична и кулер и сите делови ми се преебани треба нов да зимам ама додека не го исцедам до крај не го менамКој уште користи ХР?![]()
http://www.aimp.ru/Музички плеер сличен на Винамп? Симнав Musicbee, ама не можам да најдам или нема опција како на Винамп, стегаш нa J копчето и ти се појавува jump to file опцијата. Хелп?[DOUBLEPOST=1410713192][/DOUBLEPOST]Alt+J бил лекот за пребарување, останува некој да ми понуди други добри плеери.
Фала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?
1. Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Sound Effects и Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Mixing OptionsФала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?
Јас користам windows 95 и работи суперКој уште користи ХР?![]()
За режење цд имаш беспалтни алатки, не ти треба неро. Јас користам Ashamponekoj link ili kade moze da simnam Nero free verzija (moze i postarite, 10 i dr.) imam momentalno instaliran nero burn lite ama ne go koristam bidejki za rezanje cd bara nekoj update koj se poracuva i kupuva tamu na nivniot sajt
Zdravo an site. Ako nekoj znae programa sto go skenira cel compiuter i gi naoga site vidovi failovi kako na pr: exe, zip, pdf, txt, bat, failovi od Sliki videa duri I nepoznati failovi I drugi. I potoa site tie da gi selectira site vo posebno mesto, I da moze da se kopiraat , premestuvaat. Vi blagodaram mnogu. Pozdrav.