-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Кој уште користи ХР?Абе оваа ја нема за Windows XP дај кажи друга ако знаеш
Кој уште користи ХР?Абе оваа ја нема за Windows XP дај кажи друга ако знаеш
На ваа мојта канта само тоа бива 2 гига рам имам ама 40 ми е хард диск и матична и кулер и сите делови ми се преебани треба нов да зимам ама додека не го исцедам до крај не го менамКој уште користи ХР?
http://www.aimp.ru/Музички плеер сличен на Винамп? Симнав Musicbee, ама не можам да најдам или нема опција како на Винамп, стегаш нa J копчето и ти се појавува jump to file опцијата. Хелп?[DOUBLEPOST=1410713192][/DOUBLEPOST]Alt+J бил лекот за пребарување, останува некој да ми понуди други добри плеери.
Фала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?
1. Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Sound Effects и Preferences -> Transform Options -> DSP Manager -> Mixing OptionsФала, одличен е. Само дали знаеш како да подесам да има чист прелаз меѓу песните, а не да се мешаат една со друга и како да ја исклучам лентата што се појавува горе на екранот при промена на песна?
Јас користам windows 95 и работи суперКој уште користи ХР?
За режење цд имаш беспалтни алатки, не ти треба неро. Јас користам Ashamponekoj link ili kade moze da simnam Nero free verzija (moze i postarite, 10 i dr.) imam momentalno instaliran nero burn lite ama ne go koristam bidejki za rezanje cd bara nekoj update koj se poracuva i kupuva tamu na nivniot sajt
Zdravo an site. Ako nekoj znae programa sto go skenira cel compiuter i gi naoga site vidovi failovi kako na pr: exe, zip, pdf, txt, bat, failovi od Sliki videa duri I nepoznati failovi I drugi. I potoa site tie da gi selectira site vo posebno mesto, I da moze da se kopiraat , premestuvaat. Vi blagodaram mnogu. Pozdrav.