Помош: Барам софтвер

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
барам софтвер за “миксање“ на песни. значи, да се направи листа на песни, али да можам да ги направам преодите ко на миксета. и да можам да ги зачувам песните така миксани.

Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.3.Cracked-DjNilo

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
фала и на двајцата, прво ќе го пробам на виртуалот од атеист, па ако не ми фати око идемо даље(y)

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Го барам програмов photograph 3, неможам никаде да го најдам за симнување го нема ни на гугл ми дава некој си photo story ама не е тој тој.
Да не е некоја скрипта од некој друг програм ми треба итно !.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Го барам програмов photograph 3, неможам никаде да го најдам за симнување го нема ни на гугл ми дава некој си photo story ама не е тој тој.
Да не е некоја скрипта од некој друг програм ми треба итно !.
Гајба пиво даваш ли ако ти го најдам ?

TheMessenger

Кодош
Член од
18 февруари 2012
Мислења
371
Поени од реакции
473
Некое добро програмче да го средам компјутеров колку толку, да ми се убрза малце? :)
Налетав на ова:
http://pcspeedmaximizer.com/index.php
Помага нешто?

Како прво, не би ти препорачал да користиш такви програми кои се добри на изглед, а можат уште толку да ти направат проблеми.
Би ти ги препорачал: CCleaner, Malwarebytes и Super AntiSpyware. Првиот користи го барем 2х неделно, а другите два барем еднаш. Кога ќе ги исчистиш temporary files и/или некој вирус или црв, компјутерот би требало да ти биде побрз.
Јас досега само овие програми ги користам и компјутеров мака нема :).

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Некое добро програмче да го средам компјутеров колку толку, да ми се убрза малце? :)
Налетав на ова:
Помага нешто?

преинсталација , инсталирање само тоа шо ти е потребно и windows класик тема , ова се друго се чисти глупости

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.403
Можеби не е право место но правам програма за вежбање на слухот (препознавање на интервали), па ми требаат семплови од пиано ? Има некој идеа каде можам да најдам?
Темава е посоодветна, па затоа те цитирав тука
Подобро пијано од Alicia's Keys Yamaha C3 Neo нема да најдеш :)

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Темава е посоодветна, па затоа те цитирав тука
Подобро пијано од Alicia's Keys Yamaha C3 Neo нема да најдеш :)
Види мене не ми треба софтвер за пиано, ми требаат нотите во вид на .mp3 или .wav или што и да е за да направам таква програма..

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Налетав на ова:
Помага нешто?
Пробај прво со тоа што ти рече @The_Messenger повеќе детали овде подоли во постот на @Psyside .Се сложувам со тоа. Не симувај вакви програми заебани се. А ако ништо не помага тогаш најдобро преисталирај го. :)

Последно уредено:
Член од
9 март 2014
Мислења
43
Поени од реакции
11
Ми треба некој програм бесплатен за едитирање на видеа

Kajgana Shop

На врв Bottom