Ти не си ни пробал, одма друга бараш Кажи дали ти работи ова прво, после ќе бараме. И да си смениш тоа АцетоОк, Смаџи Фејс ... ако има уше некоја,постирај
Ти не си ни пробал, одма друга бараш Кажи дали ти работи ова прво, после ќе бараме. И да си смениш тоа АцетоОк, Смаџи Фејс ... ако има уше некоја,постирај
Знам знам,но неам пари сеа,бркам некои работи за надвор ,сакам Ноте 3 ... ја пробав,ок работи, но не работи како треба .... се укочува сецка ... претходно со СкајФајр си работеше супер мазно,без проблеми ... уффф а супер ми беше за вечер и Перо да го глеам тажна панда ...Ти не си ни пробал, одма друга бараш Кажи дали ти работи ова прво, после ќе бараме. И да си смениш тоа Ацето
РазгледајЗнам знам,но неам пари сеа,бркам некои работи за надвор ,сакам Ноте 3 ... ја пробав,ок работи, но не работи како треба .... се укочува сецка ... претходно со СкајФајр си работеше супер мазно,без проблеми ... уффф а супер ми беше за вечер и Перо да го глеам тажна панда ...
Каде го гледаш ова? Колку рам имаш?dava vaka: Type of file: WMF (.WMF) i koristam os: win7 ultimate
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:04 ---
dava vaka: Type of file: WMF (.WMF) i koristam os: win7 ultimate
Ако е точно ова, отвори го со Microsoft windows photo viewerkoristam win7. Type of file: WMF (.WMF)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 23:16 ---
koristam win7. Type of file: WMF (.WMF)
koristam win7. Type of file: WMF (.WMF)Чекај малку. Прво на што си: XP или 7? Знаеш, како да видиш каков фајл е? Не гледај каква икона ти дава, туку каква екстензија. Отвори Folder options и внатре тргни штикла од Hide extensions for known file types. На сите ќе ти даде .(точка) нешто. Е, тоа напиши го овде (или целото име заедно со тој дел), па ќе знаеме што треба да отвориш.
Другар јас користам Mp3 Jam ок е не е лоша програмата види пробај.Дали има некоја асална веб страница или апликација со која даунлодира јутјуб плејлиста во мп3 и даунлодира едно по едно. Симанв една програма, цел компјутер ми го укочи, песните истовремено ги даунлодиаше и процесорот стотка.
За цела плејлиста да ја симне не сум нашол досеа, сум си бил трпелив едно по едно преку оваа странаДали има некоја асална веб страница или апликација со која даунлодира јутјуб плејлиста во мп3 и даунлодира едно по едно. Симанв една програма, цел компјутер ми го укочи, песните истовремено ги даунлодиаше и процесорот стотка.
Фала, инаку таа поодамна ја знам, супер си е за мп3 .За цела плејлиста да ја симне не сум нашол досеа, сум си бил трпелив едно по едно преку оваа страна
Ај ќе ја пробам. ФалаДругар јас користам Mp3 Jam ок е не е лоша програмата види пробај.