Помош: Барам софтвер

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
zdravo na site.ako znae nekoj programa shto moze da otvara razlicni vidovi na failovi. vakva programa mi treba zashto ne sakajci gi izbrishav podatocite no i givrativ. i sega imam failovi pogolemi od 2 giga no ne mozam da gi otvoram i ne znam shtose. vi blagodaram mnogu. pozdrav.
Сезаме имам 2гига отвори се :)
--- надополнето: 20 декември 2013 во 00:39 ---
Па овој и го барав..
ми го имаше кажно одамна еден професор у средно ама никако не ми текнуваше како се вика.
Фала ти многу
Добар професор , кое средно да знам да ги пратам децата?

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Ми треба програма што звукот од микрофонот одма ќе го репродуцира на звучниците, и фала

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми треба програма што звукот од микрофонот одма ќе го репродуцира на звучниците, и фала
Control Panel - Sound - Recording - Listen - Listen to this device (одбери си ги звучниците или звучната)

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Windows media player може да отвара различни видови на фајлови.
Друже, пиши што формат ти е фајлот што неможеш да го отвориш, па да ти предложиме некоја програма :)
wmf i failovite se so 3 giga. jas nemav filmovi vnatre ne znam kakvi failovi se ovie gi otvaram so wm player no ne moze da gi emituva, imam instalirano i codeksi no dzabe. pozdrav

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
wmf i failovite se so 3 giga. jas nemav filmovi vnatre ne znam kakvi failovi se ovie gi otvaram so wm player no ne moze da gi emituva, imam instalirano i codeksi no dzabe. pozdrav
Чекај малку. Прво на што си: XP или 7? Знаеш, како да видиш каков фајл е? Не гледај каква икона ти дава, туку каква екстензија. Отвори Folder options и внатре тргни штикла од Hide extensions for known file types. На сите ќе ти даде .(точка) нешто. Е, тоа напиши го овде (или целото име заедно со тој дел), па ќе знаеме што треба да отвориш.

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Има, расчепкај таму во SOUND опциите во Control Panel.
Јас барав ама не најдов, друг ако знае сигурно дека има нека каже ели пак продрама кажете(неколку мислења има прашано за што програма)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 22:22 ---
Јас барав ама не најдов, друг ако знае сигурно дека има нека каже ели пак продрама кажете(неколку мислења има прашано за што програма)
--- надополнето: 22 декември 2013 во 22:23 ---
Јас барав ама не најдов, друг ако знае сигурно дека има нека каже ели пак програма кажете(неколку мислења има прашано за што програма)

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Немој да си нестрплив, дозволи му на серверот да стане послушен :P

За проблемот: на XP по правило автоматски се мести. Инаку, отвори долу Volume, кликни Options, Properties и види дали микрофонот е штиклиран.

Ф

Флеш

Гостин
Ме знам дали е соодветн место,ми треба апликација за да гледам стримови од натпревари од интернет,проблем ми преставува тоа што имам Андроид Џинџер на Samsung Ace а нема Флеш што е добро познато ... има ли начин некако да се гледаат од StreamHunter,SportLemon,FirstRow странициве да гледам натпревари, еден ми ја препорача SkyFire апликацијата, добро беше,но новава верзија престанаа да подржуваат еден вид Флеш конвертор, по тоа беа познати они ... имаш линк од стрим,стискаш на копчето конвертор и ти пушта на смартфон ...

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Ме знам дали е соодветн место,ми треба апликација за да гледам стримови од натпревари од интернет,проблем ми преставува тоа што имам Андроид Џинџер на Samsung Ace а нема Флеш што е добро познато ... има ли начин некако да се гледаат од StreamHunter,SportLemon,FirstRow странициве да гледам натпревари, еден ми ја препорача SkyFire апликацијата, добро беше,но новава верзија престанаа да подржуваат еден вид Флеш конвертор, по тоа беа познати они ... имаш линк од стрим,стискаш на копчето конвертор и ти пушта на смартфон ...
Ова е реторичко прашање? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom