https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ichano.athome.camera&hl=enПак јас
Дали некој знае како и дали можам некако преку мобилен или лап топ да следам што се случува во објект кој има видео надзор и инернет ?
види
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ichano.athome.camera&hl=enПак јас
Дали некој знае како и дали можам некако преку мобилен или лап топ да следам што се случува во објект кој има видео надзор и инернет ?
zdravo na site. ako nekoj znae programa shto moze da se otvaraat vertikalno failovi ili text documenti, isto kako shto se otvaraat registarskite klucevi. inaku ovaa programa ne mi treba za web tuku za nekoi drugi proekti. pozdrav do site i vi blagodaram mnogu.
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 20:02 ---
zdravo na site. ako nekoj znae programa shto moze da se otvaraat vertikalno failovi ili text documenti, isto kako shto se otvaraat registarskite klucevi. inaku ovaa programa ne mi treba za web tuku za nekoi drugi proekti. pozdrav do site i vi blagodaram mnogu.
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 20:04 ---
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 20:05 ---
zdravo na site. ako znae nekoj programa za isceznat dll failovi da skenira, i da pokazuva koi dll failovi se isceznati.fala mnogu.pozdrav.
sfc /scannowzdravo na site. ako znae nekoj programa za isceznat dll failovi da skenira, i da pokazuva koi dll failovi se isceznati.fala mnogu.pozdrav.
Да ми препорачате некој софтвер за да ги меморира типките на тастатурата или да ги памети сите логирања и одлогирања на интернет на компјутерот?
Сите?Антивирус со салам клуч, активатор, билоштодае?
zdravo na site. ako znae nekoj programa shto moze da sece sliki, na pr: ako ima nekoj covek na slikata da se moze da se trgne toj covek, znaci da se spasi. i mi treba istata programa da moze da ja izmenuva pozadinata so druga slika. vi blagodaram mnogu, cao.