Помош: Барам софтвер

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Да ве прашам програма со која можам да отворам PART file ? има некоја таква или конвертер за овој фомат да го направам iso ? Спуштив NBA2к13 и ми ја даде како NBA2k13.iso.part .. е сега не може со Daemon tools pro да се отвори .
Штом не бива преку Daemon Tools pro и штом викаш дека ти симнена цела, тогаш инсталирај ја и пробај со овие: Power Iso или Daemon tools lite.:D

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Штом не бива преку Daemon Tools pro и штом викаш дека ти симнена цела, тогаш инсталирај ја и пробај со овие: Power Iso или Daemon tools lite.:D
пробај избриши го тоа .part... да биде само NBA2k13.iso

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ехеее средив ова беше пред многу време иначе до торентот било со торч спуштав и не ги спушташе добро со уторент спуштив си беше ок ;)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
Некое програмче шо кракува лозинка од zip фајл? По брза постапка а не да чекам по 48 часа.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Програм за враќање на избришани фајлови?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Некое програмче шо кракува лозинка од zip фајл? По брза постапка а не да чекам по 48 часа.
Е такво баба Дафинка имаше, ама си ојде, кутрата.
Шега на страна такво не постои. Сите такви програми работат на try & error. Значи пробува шифра ако не е таа, иде даље, се додека ја најде вистинската. Ако е со помалку знаци, има шанси да ја пронајде за неколку часа, со малку среќа да е нешто поедноставна шифрата можеби и помалку, но ако е со повеќе (пр. над 10) и има комбинација и од специјални карактери и бројки, и 48 часа ќе му бидат малку.

Член од
7 март 2013
Мислења
36
Поени од реакции
6
Добро утро :).

Ми треба програма каде што ќе можам да исечам дел од некое видео поточно имам епизода од една серија и сега и рекламите се во неа дали постои некоја програма каде што ќе можам рекламите да ги исечам да ги нема и да остане целата епизода :) без глупавите реклами :/.

Однапред фала многу :)

L

Luki Junior

Гостин

Ми треба програма каде што ќе можам да исечам дел од некое видео поточно имам епизода од една серија и сега и рекламите се во неа дали постои некоја програма каде што ќе можам рекламите да ги исечам да ги нема и да остане целата епизода :) без глупавите реклами :/.

Windows Movie Maker ќе ти заврше работа.

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
А дали бара многу големи ресурси?
Немам многу голема конфигурација па затоа ... :(
Sony Vegas може да се каже дека е професионален програм ако имаш послаб компјутер ќе бараш некоја постара верзија

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
За едноставност земи Movie Maker или VideoPad Editor, ама ако сакаш квалитет земи Sony Vegas 12, сонито е многу појако, ама бара повеќе знаење, и е доста посложено од претходниве две.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715

Член од
7 март 2013
Мислења
15
Поени од реакции
13
Boilsoft Video Cutter
Полесно здравје

Kajgana Shop

На врв Bottom