Еве линкови од Wikipedia (на, англиски и француски):Ми треба помош да го најдам цртанот Доктор Глобил,идеше пред 10 години на МТВ.Се живо обрнав и не можам да најдам ниту еден на нет![]()
Ја знам за овој Kaleidoscope.Хммм филмот е со Покер мислам ..Типот ке направи свој дизајн на Карти и ке ги продава по казината и само тој ке ги распознава Која карта е Која и така ке ги лупи казинава ..ако може некој помош не ке е лошо
не е тојЈа знам за овој Kaleidoscope.
Едини на кој ми текнува е The CondemnedНит глумци знам нит ништо али се надевам ке разберете кој филм е...Се работи за еден типац кој сака да стане многу популарен па ке одлучи на интернет да стримува едно шоу поточно ги носи луѓето на остров и он се наоѓа таму скриен од полицијата никој не знае каде се наоѓа тој остров и емитува на нет за пари како се убиваат а кој ке преживее демек го пушта дома со 2 милиони мислам беше..Сите тие беа затвореници а едниот и погрешка осуден па женаму случајно ке го пронајде на нет и после ке се најдат и то![]()
Torque (2004)Ми треба името на филмот, овој со Ice Cube. Во филмот повекето акции се со мотори. Нешто имаше Torqe мислам не можам да го најдам името на филмот.![]()
Фала другарче :salut:Torque (2004)
We Were Soldiers (2002)Ми треба некое филмче со Армија со војска ова она..де предложете некое добро
Да не почнам ја со филмовите што ги гледав измеѓу 4 и 8Ako nekoj uspee filmot da go pogodi... Sto saka neka mi pobara.
Znaci vaka:
Komedija, nesto parodija na Adam i Eva, star film mozda i vo crno bela slika bese, ne znam. Ama fintava bese sto imase eden Adam and Eve, i od druga strana imase eden debel tip so grda zena. Koga gospod na Adam mu ja dade Eva, i ovoj si barase i na ovoj mu ja dade debelata, i ima mnogu vaka parodii niz vremeto za na kraj nesto od idninata pamtam, kujna so WC na edno mesto, t.e. vo ista soba...
Sto znam, mozebi imav 8 godini a mozebi i 4.