Помош: Барам еден филм!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ми треба помош да го најдам цртанот Доктор Глобил,идеше пред 10 години на МТВ.Се живо обрнав и не можам да најдам ниту еден на нет :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Филмов што иде моментално на 5+ како се вика, со терористиве ???

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Ми треба помош да го најдам цртанот Доктор Глобил,идеше пред 10 години на МТВ.Се живо обрнав и не можам да најдам ниту еден на нет :toe:
Еве линкови од Wikipedia (на, англиски и француски):
http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Zitbag%27s_Transylvania_Pet_Shop
http://fr.wikipedia.org/wiki/Docteur_Globule

Еве и од IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0414781/

И од YouTube:

Јас не успеав да најдам нешто за спуштање, ама колку што разбрав, би требало целата серија да ја издадат на DVD во Британија, па тогаш би можело да се најде нешто.

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
Хммм филмот е со Покер мислам ..Типот ке направи свој дизајн на Карти и ке ги продава по казината и само тој ке ги распознава Која карта е Која и така ке ги лупи казинава ..ако може некој помош не ке е лошо

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Хммм филмот е со Покер мислам ..Типот ке направи свој дизајн на Карти и ке ги продава по казината и само тој ке ги распознава Која карта е Која и така ке ги лупи казинава ..ако може некој помош не ке е лошо
Ја знам за овој Kaleidoscope.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Нит глумци знам нит ништо али се надевам ке разберете кој филм е...Се работи за еден типац кој сака да стане многу популарен па ке одлучи на интернет да стримува едно шоу поточно ги носи луѓето на остров и он се наоѓа таму скриен од полицијата никој не знае каде се наоѓа тој остров и емитува на нет за пари како се убиваат а кој ке преживее демек го пушта дома со 2 милиони мислам беше..Сите тие беа затвореници а едниот и погрешка осуден па женаму случајно ке го пронајде на нет и после ке се најдат и то :toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Нит глумци знам нит ништо али се надевам ке разберете кој филм е...Се работи за еден типац кој сака да стане многу популарен па ке одлучи на интернет да стримува едно шоу поточно ги носи луѓето на остров и он се наоѓа таму скриен од полицијата никој не знае каде се наоѓа тој остров и емитува на нет за пари како се убиваат а кој ке преживее демек го пушта дома со 2 милиони мислам беше..Сите тие беа затвореници а едниот и погрешка осуден па женаму случајно ке го пронајде на нет и после ке се најдат и то :toe:
Едини на кој ми текнува е The Condemned

Член од
13 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Ми треба името на филмот, овој со Ice Cube. Во филмот повекето акции се со мотори. Нешто имаше Torqe мислам не можам да го најдам името на филмот. :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ми треба името на филмот, овој со Ice Cube. Во филмот повекето акции се со мотори. Нешто имаше Torqe мислам не можам да го најдам името на филмот. :toe:
Torque (2004)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ми треба некое филмче со Армија со војска ова она..де предложете некое добро

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ako nekoj uspee filmot da go pogodi... Sto saka neka mi pobara.

Znaci vaka:

Komedija, nesto parodija na Adam i Eva, star film mozda i vo crno bela slika bese, ne znam. Ama fintava bese sto imase eden Adam and Eve, i od druga strana imase eden debel tip so grda zena. Koga gospod na Adam mu ja dade Eva, i ovoj si barase i na ovoj mu ja dade debelata, i ima mnogu vaka parodii niz vremeto za na kraj nesto od idninata pamtam, kujna so WC na edno mesto, t.e. vo ista soba...

Sto znam, mozebi imav 8 godini a mozebi i 4.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ako nekoj uspee filmot da go pogodi... Sto saka neka mi pobara.

Znaci vaka:

Komedija, nesto parodija na Adam i Eva, star film mozda i vo crno bela slika bese, ne znam. Ama fintava bese sto imase eden Adam and Eve, i od druga strana imase eden debel tip so grda zena. Koga gospod na Adam mu ja dade Eva, i ovoj si barase i na ovoj mu ja dade debelata, i ima mnogu vaka parodii niz vremeto za na kraj nesto od idninata pamtam, kujna so WC na edno mesto, t.e. vo ista soba...

Sto znam, mozebi imav 8 godini a mozebi i 4.
Да не почнам ја со филмовите што ги гледав измеѓу 4 и 8 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom