Помош: Барам еден филм!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Барам филм еден за романса помеѓу ученик и професорка или така нешто беше од пред некоја година е филмот......

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.642
Поени од реакции
34.057
Барам филм еден за романса помеѓу ученик и професорка или така нешто беше од пред некоја година е филмот......
http://www.imdb.com/title/tt0976051/

Преубав филм, ако мислиш на овој. Заслужен оскар и за Kate Winslet. Прекрасна е.
A книгата се чита во еден здив, за некој саат.. :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Не ми текнува баш добро на филмов али си викам ќе ми помогнете кој е...
Значи млад пар ќе се вселат кај една баба во стан/куќа незнам што е точно и знам дека бабата многу ќе им досадува,еднаш ќе и однесат карамели/шеќерчиња таа ќе почни да се дави али дечкото ќе и помогни да го плукни и право кај девојката в чело/уста па натаму...мислам ќе набават убиец да ја убие затоа што премногу им досадува... мислам дека е доста...

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Не ми текнува баш добро на филмов али си викам ќе ми помогнете кој е...
Значи млад пар ќе се вселат кај една баба во стан/куќа незнам што е точно и знам дека бабата многу ќе им досадува,еднаш ќе и однесат карамели/шеќерчиња таа ќе почни да се дави али дечкото ќе и помогни да го плукни и право кај девојката в чело/уста па натаму...мислам ќе набават убиец да ја убие затоа што премногу им досадува... мислам дека е доста...
Овој?
http://www.imdb.com/title/tt0266489/

(ајдеее... Дени ДеВито бил режисер на овој филм)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Извинете за пишувајнето едно подруго али мора...

Ми треба еден филм,кога има некоја опасност на детето му се глеа црвено и таму тој со чичко му живееше од ко му ги убија родителите и чичко му го научи да се тепа и тој влезе во мафијата и ги испотепа сите... толку знам...

Н

'Никола'

Гостин
Извинете за пишувајнето едно подруго али мора...

Ми треба еден филм,кога има некоја опасност на детето му се глеа црвено и таму тој со чичко му живееше од ко му ги убија родителите и чичко му го научи да се тепа и тој влезе во мафијата и ги испотепа сите... толку знам...
Мислам дека е овој со Чак Норис. Ако не е, наебав, напразно го спомнав неговото име :D
http://www.imdb.com/title/tt0176943/

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов е со племиња и едново племе ќе ги зароби другиве и ќе ги носат во еден храм каде што ќе му ги сечат главите .И таман стаса на младово момче да му ја сечат глата престанаја и овај им избега , и на крајот ги уби сите и ја спаси жена од дупка... во дупката беа жена му ,син му и новороденчето шо го роди..

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Филмов е со племиња и едново племе ќе ги зароби другиве и ќе ги носат во еден храм каде што ќе му ги сечат главите .И таман стаса на младово момче да му ја сечат глата престанаја и овај им избега , и на крајот ги уби сите и ја спаси жена од дупка... во дупката беа жена му ,син му и новороденчето шо го роди..
Apocalypto (2006)
И да не си мислел на овој, гледај го :p

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Apocalypto.

Kajgana Shop

На врв Bottom