Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Леле овој вториов ми личи на серијата Племе што ја даваа на прва. Ја обожавав. Ме фати носталгија :(
Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:

Ајде дечки може ќе се сети некој на филмов. Постар е мислам, одамна го имам гледано. Една мајка ќе го најде бебето во лулка мртво, се задавило со играчката која таа му ја оставила за да не плаче. После тоа, жената ќе страда од гржиа на совест и цело време ќе го гледа детето. Мислам последната сцена беше кога малечкиов седеше на една карпа во поле и ја викаше да му се придружи во задгробниот живот, ама женава одби.

Ајде дечки може ќе се сети некој на филмов. Постар е мислам, одамна го имам гледано. Една мајка ќе го најде бебето во лулка мртво, се задавило со играчката која таа му ја оставила за да не плаче. После тоа, жената ќе страда од гржиа на совест и цело време ќе го гледа детето. Мислам последната сцена беше кога малечкиов седеше на една карпа во поле и ја викаше да му се придружи во задгробниот живот, ама женава одби.

Ми текнува на еден малце поинаков, детето е поголемо и си ја бара омилената играчка, едно дрвено коњче во кревет и се задавува од врвцата. Да не е овај?

Ми текнува на еден малце поинаков, детето е поголемо и си ја бара омилената играчка, едно дрвено коњче во кревет и се задавува од врвцата. Да не е овај?

Тој е тенк ју веру мач..:)

Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:

И јас го гледав... го барав на нет,ама не го најдов :) јаки беа,опасни фризови имаа сите... тој као водич шо им беше,со црна коса :) е сеа имиња не ми текнува... ако ја најде некој,пишете :)

Филм го даваа ноќеска околу 2 - 2 и нешто на Канал 5. Поспан бев, ама од тоа што видов имаше една плава девојка со тетоважа на долниот дел од грбот, и можно е во филмот да глумеше и Мариса Томеи

Дечки ај потсетете ме како се викаше филмов, го имам гледано ама не се сеќавам на ништо:) ни глумецов не го знам, ете слика.

17036514596889070821679.jpg

Ми треба помош да најдам српски филмови (наслови).
Значи ми побараа да симнам ако можам некои понови српски филмови (понови мислам 2007 па навака) ама ја поима неам пошо стварно ретко гледам српски филмови. Ако знаете некоја страна која листа српски филмови пишете ја или ако имате гледано некој од поновиве пиште тука кој е тој филм.

Однапред благодарам

Ми треба помош да најдам српски филмови (наслови).
Значи ми побараа да симнам ако можам некои понови српски филмови (понови мислам 2007 па навака) ама ја поима неам пошо стварно ретко гледам српски филмови. Ако знаете некоја страна која листа српски филмови пишете ја или ако имате гледано некој од поновиве пиште тука кој е тој филм.

Однапред благодарам

Најнов, најгаден... A Serbian Film

Фала друже
Инаку најдов листа на српски наслови преку ИМДБ така да сега ми треба само некој од вас да препорача добар српски филм.

Фала друже
Инаку најдов листа на српски наслови преку ИМДБ така да сега ми треба само некој од вас да препорача добар српски филм.
па a serbian film бе..
топ комедија! гледај го фамилијарно.

p.s. не читај ништо за филмот, големи споилери има.

па a serbian film бе..
топ комедија! гледај го фамилијарно.

p.s. не читај ништо за филмот, големи споилери има.

Не не сфатив за овој и го знам :)
Него ми требаат и други не само еден затоа прашав пак

Како ја би можел да го најдам ,,Црно Семе,,-филмот да го спуштам го има на YOUTUBE ама јас сакам да го спуштам...ЧАРЕ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom