Помош: Барам еден филм!

Член од
10 септември 2016
Мислења
6.426
Поени од реакции
10.578
Мајка му има мозочен удар он се враќа дома да ја посети со автостоп. Низ патот му се случуваат хорор ситуации, имагинации.
 
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.420
Поени од реакции
5.976
@Илко Илија Според описот, треба да е Riding the Bullet (2004)
 
Член од
10 септември 2016
Мислења
6.426
Поени од реакции
10.578
Член од
13 март 2015
Мислења
84
Поени од реакции
49
Го даваа на македонските програми филмот многу пати пред 15 години, кога бев мал се секавам ми беше страв да го гледам. Главниот лик му се расипува возилото, пристигнува на одредена локација и бара помош, но лугето од таа кука го напагаат и викаат полиција. Тврдат дека доагал секоја нок во исто време(главниот лик) и барал помош. Главниот лик после останува во тоа место каде лугето тврдат дека суштество се движи низ локацијата но никој не може да го опише иако го имаат видено со своите очи. Суштеството не прави проблеми никакви. Главнот лик исто го здогледува суштеството( и тој не може да го опише) и после контактира со суштеството кое има натприродни моки и може се да види во светот и да предвиди, дури и да воспостави контакт со мртви луге. И главниот лик почнува да верува во неговите моки.
 
Член од
12 декември 2012
Мислења
318
Поени од реакции
2.025
Го даваа на македонските програми филмот многу пати пред 15 години, кога бев мал се секавам ми беше страв да го гледам. Главниот лик му се расипува возилото, пристигнува на одредена локација и бара помош, но лугето од таа кука го напагаат и викаат полиција. Тврдат дека доагал секоја нок во исто време(главниот лик) и барал помош. Главниот лик после останува во тоа место каде лугето тврдат дека суштество се движи низ локацијата но никој не може да го опише иако го имаат видено со своите очи. Суштеството не прави проблеми никакви. Главнот лик исто го здогледува суштеството( и тој не може да го опише) и после контактира со суштеството кое има натприродни моки и може се да види во светот и да предвиди, дури и да воспостави контакт со мртви луге. И главниот лик почнува да верува во неговите моки.
The Mothman Prophecies 2002
 
Член од
5 февруари 2013
Мислења
401
Поени од реакции
92
Здраво! Се работи за доста стар филм кој неколку пати го имам гледано во 2000-тите години на Тв. Се работи за мајка и три деца. При спиење едно од децата се дави со конецот од играчката со која спие. Мајката постојано го гледа духот и постојано го следи. На крај мајката решава да се самоубие.
 
На врв Bottom