- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Да ти ебам филмот,па гледај го на VHS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам више, ми изгореа у подрум преку 50-60, јака колекција имав. И горе долу све ги најдов
Го најдов.Таа е двоен агент во ЦИА а тој иако ја сака мора да ја спречи по секоја цена.
Тој е фала.
The Mothman Prophecies 2002Го даваа на македонските програми филмот многу пати пред 15 години, кога бев мал се секавам ми беше страв да го гледам. Главниот лик му се расипува возилото, пристигнува на одредена локација и бара помош, но лугето од таа кука го напагаат и викаат полиција. Тврдат дека доагал секоја нок во исто време(главниот лик) и барал помош. Главниот лик после останува во тоа место каде лугето тврдат дека суштество се движи низ локацијата но никој не може да го опише иако го имаат видено со своите очи. Суштеството не прави проблеми никакви. Главнот лик исто го здогледува суштеството( и тој не може да го опише) и после контактира со суштеството кое има натприродни моки и може се да види во светот и да предвиди, дури и да воспостави контакт со мртви луге. И главниот лик почнува да верува во неговите моки.
Dali nekoj znae kade mozam da go gledam filmot za zidan - Zidane 21st century
Англиски пациент да не е, не ми е гледанОдамна го имаа давано на А1 (пред 10-15 години). Се работи за една жена што ќе треба да преживее во регион кој наликува на пустина (не ми текнува дали беше баш пустина), откако ќе и' се сруши авионот со кој лета.