B
BrunoFresh
Гостин
Ау ми текна да..и целата приказна. Ќе неможи да си најди некој доволно добар за неа за да и ја земи невиноста
Ау ми текна да..и целата приказна. Ќе неможи да си најди некој доволно добар за неа за да и ја земи невиноста
Знаев дека на крај завршува на тераса и дека цело време девојката си најдува некој кој ќе и ја земи невиноста Го имам гледано 100 пати али сум го заборавил иметоЕте тој е конечно по една година барање ! ) Ти Благодарам многу и на сите што се потрудивте )
--- надополнето: 8 април 2012 во 16:24 ---
да да точно хаха
Ете, гледај си го сеае и јас знаев за терасата ми текнуваше нај јасно )))))
Имаше една серија, од три дела, Ќерката на махараџата, со Кабир Беди. Ја даваа на А1 одамна.Даваа на времето на А1 една серија со махараџи, дан ја памти некој? Частам
Ух, па ај да се надеваме дека е тааИмаше една серија, од три дела, Ќерката на махараџата, со Кабир Беди. Ја даваа на А1 одамна.
http://www.imdb.com/title/tt0110437/
Ја има на YouTube, на делови, ако сакаш да видиш дали е таа.Ух, па ај да се надеваме дека е таа
Таа еееее.Ја има на YouTube, на делови, ако сакаш да видиш дали е таа.
http://www.youtube.com/watch?v=TI-35ovdJRU
Помош? Вториот не е Mutiny on the Bounty 100 посто.Вака,барам два филма,што ги имам гледано како дете пред 10-тина години и никако не можам да се сетам на насловот.
Првиот е martial arts, Кинески или Јапонски,не е Англиски во никој случај, се случува некаде на Далечниот исток,и има една група на борачи што учат кај еден учител,и има еден лош тип.Сите од школата се пробуваат еден на еден со лошиов тип и никако не можат да го победат и да му најдат слаба точка.Еден пред да умре го гледа како типов се смее и му светнува дека слабата точка му е грлото и со крвта од сопствената уста пишува на песокта која му е слабата точка,и на крајот мислам ама не сум сигурен,тој што ќе ја прочита пораката го победува лошиот тип.
Вториот е на Англиски јазик.Се случува период од 17 до 19 век.Започнува со сцена во затвор,во една ќелија е затворен капетан на брод,и него го изнесуваат од ќелијата и го носат на судење,судијава нешто го испрашува и капетанов почнува да ја кажува приказната т.е самиот филм низ флешбек.Се случува на брод и бродов плови кон некое место,и е управуван од еден многу строг и лош капетан(не е истиот од затворот и е најстар од сите )и цело време ги казнува морнарите и посадата,а посебно се сеќавам дека најмладиот од посадата цело време го камшикуваше за секоја мала глупост.На посадата и доaѓa преку глава и решaва да се ослободи од стариов и навечер во кабината му се собираат сите и го убиваат и после не се сеќавам.
Секоја помош е многу добредојдена
Зашо не те послушав , ме истролаа за сите париТие што ти го препорачале те тролаат.
Првиот е Роден Непобедлив односно Born Invincible а вториот не знамПомош? Вториот не е Mutiny on the Bounty 100 посто.
Стварно фала
Прејак е филмот баш овие дена ми падна на памет.Стварно фала
Не знам дај уште нешто поткажи ако можиш да се сетиш. Се отепав од барање ама ништо. Звучи познато. Отприлика која година е филмот?Anyone?