Помош: Барам еден филм!

Член од
8 април 2012
Мислења
10
Поени од реакции
4
Ете тој е конечно по една година барање ! :)) Ти Благодарам многу и на сите што се потрудивте :))
--- надополнето: 8 април 2012 во 16:24 ---
да да точно хаха :)

B

BrunoFresh

Гостин
Ете тој е конечно по една година барање ! :)) Ти Благодарам многу и на сите што се потрудивте :))
--- надополнето: 8 април 2012 во 16:24 ---
да да точно хаха :)
Знаев дека на крај завршува на тераса и дека цело време девојката си најдува некој кој ќе и ја земи невиноста :) Го имам гледано 100 пати али сум го заборавил името :D

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Вака,барам два филма,што ги имам гледано како дете пред 10-тина години и никако не можам да се сетам на насловот.
Првиот е martial arts, Кинески или Јапонски,не е Англиски во никој случај, се случува некаде на Далечниот исток,и има една група на борачи што учат кај еден учител,и има еден лош тип.Сите од школата се пробуваат еден на еден со лошиов тип и никако не можат да го победат и да му најдат слаба точка.Еден пред да умре го гледа како типов се смее и му светнува дека слабата точка му е грлото и со крвта од сопствената уста пишува на песокта која му е слабата точка,и на крајот мислам ама не сум сигурен,тој што ќе ја прочита пораката го победува лошиот тип.
Вториот е на Англиски јазик.Се случува период од 17 до 19 век.Започнува со сцена во затвор,во една ќелија е затворен капетан на брод,и него го изнесуваат од ќелијата и го носат на судење,судијава нешто го испрашува и капетанов почнува да ја кажува приказната т.е самиот филм низ флешбек.Се случува на брод и бродов плови кон некое место,и е управуван од еден многу строг и лош капетан(не е истиот од затворот и е најстар од сите )и цело време ги казнува морнарите и посадата,а посебно се сеќавам дека најмладиот од посадата цело време го камшикуваше за секоја мала глупост.На посадата и доaѓa преку глава и решaва да се ослободи од стариов и навечер во кабината му се собираат сите и го убиваат и после не се сеќавам.
Секоја помош е многу добредојдена
Помош? Вториот не е Mutiny on the Bounty 100 посто.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
sakam da najdam eden film koj go imam gledano dosta odamna bese nesto kako mini serijal mozda 3-4 dela odese na mtv i toa tocno odese posle dvata meca od liga sampioni e sega kolku se sekjavam se rabotese za tematika okolu nekoj mecevi edna silna druzina od 7-8 dusi nisto ne se sekjavam poveke mozebi nekoj ke se seti koj bese filmov otprilika 2002-2003 tie godini bese

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Стварно фала :)
Прејак е филмот баш овие дена ми падна на памет. (y)
--- надополнето: 12 април 2012 во 00:15 ---
Не знам дај уште нешто поткажи ако можиш да се сетиш. Се отепав од барање ама ништо. Звучи познато. Отприлика која година е филмот?

Kajgana Shop

На врв Bottom