Помош: Барам еден филм!

G

_Ghost_

Гостин
И јас да побарам помош: Се работи за Кинески филм, со тема готвење или натпревар во готвење. Имаше мислам повеќе готвачи кои се натпреваруваа за да го импресионираат императорот или слично, најдобар беше еден постар готвач кој што станал пијаница или слично, па го изгубил чувството за мирис и вкус, но со тек на време му се врати. Се готвеа чудни „специјалитети“ како сурла од слон, шепа од мечка, риба... финтата беше мислам кој ќе зготви подобро мајмунски мозок, а протоа мајмунот да остане жив, ова во финале беше, ама тој постариот направи некоја финта, не беше вистински мајмун, а конкурентот имаше вистински мајмун убиено па беше дисквалификуван и така нешто. Сум го гледал пред некои 10 години, на Canal +...
Ви благодарам.
Го гледав пред 4-5 години на Сител, го имаа преведено Царот/кралот на готвачите. Појма немам како му е оригиналното име. Памтам дека се газев од смеење на некои сцени.:) Ај мож ќе се најди некој да му текни кој филм е.

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Го гледав пред 4-5 години на Сител, го имаа преведено Царот/кралот на готвачите.
The God of Cookery според тоа сто го читам, само не сум 100% сигурен, ке го побарам дома после работа на YouTube или слично.

Ти благодарам.

Член од
5 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Mi treba eden film jas go gledav pred 2-3 godini se raboti za 3-4 zeni koi ograbuvaat tie imaat 1 ist avtomobil no samo koga ke gi mavaat ke otidat vo garaza ke smenat registerski tablici boja i slicno potoa na krajot na filmot tie so 2 mercedesa ke begaat i potoa ke se razdeli mostot ne se sekavam tocno vi blagodaram odnapred:)

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Ми звучи како Такси 1 ова со мерцедесите и мостот.

Извини не видов за жените, ама гледај го и овој, закон е :D

Член од
22 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
18
Mi treba eden film jas go gledav pred 2-3 godini se raboti za 3-4 zeni koi ograbuvaat tie imaat 1 ist avtomobil no samo koga ke gi mavaat ke otidat vo garaza ke smenat registerski tablici boja i slicno potoa na krajot na filmot tie so 2 mercedesa ke begaat i potoa ke se razdeli mostot ne se sekavam tocno vi blagodaram odnapred:)
http://www.youtube.com/watch?v=G2drRvikqLM
Види овој дали е овде има јаки женски што ограбуваат,а и летаа преку еден мост со мерцедеси.

Член од
5 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Da daa toj e Nuada blagodaram mnogu
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:01 ---
Da ima uste eden film no nema ovoj da go najdete ima 1 covek raboti vo agencija za osiguruvanje i 1 maharaza koj zenata ke go ubie bidejki e pred bankrot za da zeme pari toa e vo india a filmot e na angliski i taka toj tamu ke ja doznae vistinata i taa ima 1 sluga koj gi ubiva site sto ke i zastanat na patot no ovoj nema da go ubie pa taka go imase Na Mtv star e vo avgust ili kraj na juli ne znam tocno cestam ako nekoj go znae ali tesko :/

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Даваа на времето на А1 една серија со махараџи, дан ја памти некој? Частам :)

Член од
8 април 2012
Мислења
10
Поени од реакции
4
Го начекав скоро на пола . Се работеше за една девојка која што сака едно момче но при тоа на нејзината возраст ( мислам 20 години . ) сите девојки се сексуално активни освен таа . Вечерта има забава во една куќа , детево што ја приредува забавата во куќата има и дедо кој што е во кома и лежи во една соба . Девојкава која што сака да има сексуален однос се решава да биди со најголемиот женкар а притоа не знае дека тој всушност бил и хомосексуалец . Влегуваат во собата до дедото женкарот и девојката и легнуваат на креветот , ама некако не им оди на девојката и паѓаат чорапи од прслукот кога ќе и го отпетла , се срами и во еден момент му вели дека сака да оди до ВЦ . Заминува , се средува и излегува од ВЦ , но ја згрешава вратата и мижејќи влегува во собата на дедото . Така се покрива со кебето и почнува да го задоволува дедото орално . Од преголема возбуда дедото ќе почне да реагира и ќе се разбуди од кома , а неговиот внук кој што ја приредува забавата забележува дека апаратот што е поврзан со дедому дава сигнали . Наеднаш се втурнуваат повеќе момчиња во собата меѓу кој и внукот на дедото и го тргаат кебето , а на девојката и иде нагон за повраќање. Потоа знам дека на крајот ќе бидат заедно девојката и момчето што се сакаа , и така ќе почнат со него нејзините сексуални денови .. Го разкажав детално скроз затоа што и толку го гледав .. Филмот е комедија и е многу јак , ако ви текнува на насловот ќе ви бидам Благодарна :pipi::pipi::pipi:

B

BrunoFresh

Гостин
Познат ми е многу..само незнма точно како се викаше. Ако го најдам ќе го пишам насловот. Али сигурен сум 100% дека некој пред мене ќе го пиши

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Погодувам дека на Телма си го гледалa... Го даваaт на секои 2 недели, т.ш. ќе го начекаш пак :)

Член од
8 април 2012
Мислења
10
Поени од реакции
4
Да на Телма мислам дека беше или на Канал 5 следам ама не можам да начекам никако :/ и во ум ми е останат а баш ми беше вечерта тргната наопаку слатко си се насмеав

B

BrunoFresh

Гостин
Да на Телма мислам дека беше или на Канал 5 следам ама не можам да начекам никако :/ и во ум ми е останат а баш ми беше вечерта тргната наопаку слатко си се насмеав
Јак филм е стварно. Ептен ми е познат, али неможам да се сетам на името...Вака според тебе што мислиш која година е филмов?

Член од
8 април 2012
Мислења
10
Поени од реакции
4
Па некаде од прилика би требало да не е постар од 2008 според мене ! .. Не знам ..:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom